Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A4 S-line 2009-2L - TFSI - 211 HP

omerico
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנועים האלה אוכלים שמן זו עובדה אבל כמו שכתבו לפני זה משהו שאפשר לחיות איתו גם מבחינת הוצאה וגם

בטרטור של לפתוח מכסה מנוע ולבדוק

פורסם

אם הגעת למצב שהמחשב מתלונן על חוסר שמן תתכונן לבעיות מכניות לא זולות כלל וכלל.

ברכב בו ידועה הבעיה יש לבדוק מדי שבוע ולמלא בהתאם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מציע לקרוא שרשורים בפורום טכני, הנזקים יכולים להגיע לשיפוץ מנוע, מה שאומר נזק של כמה עשרות אלפי ש"ח. זה ממש לא צחוק.

לי היה בזמנו אוקטביה 2010 1.8 טי.אס.איי ואני זוכר היטב איך הרגיעו אותי במוסך המרכזי של סקודה והראו לי בכתב מפולקסווגן העולמית שאכילת השמן סבירה.

דא עקא, מסתבר שלקראת 100 אלף ק"מ אכילת השמן מחמירה, תקרא על כך דיווחים של אנשים שאכלו אותה והגיעו למצב של שיפוץ מנוע לאחר כ 130 אלף ק"מ.

לדעתי סכנה לקנות את הרכבים האלה, בפרט כאלה שיש להם את תופעת האכילת שמן.

בהצלחה

פורסם
יעני זה כמו מד סוכר (גלוקומטר) בעבור חולי סוכרת. רק נותן אינדיקציה לסכנה, לא פותר אותה. ודי לחכימא.

לא הבנתי, איזה סכנה יש ברכב הזה מעבר לרכבים אחרים? בכל רכב נסיעה בלי שמן זו סכנה.

פורסם

הי,

מניסיון עם אוקטביה 1.8 טורבו - מדובר בבעיה ברינגים שמחזירים את השמן.

הרינג המקורי נשחק והתיקון כולל החלפה של הרינגים ברינגים יותר עמידים + החלפת טלטלים +.... כמעט מנוע חדש.

לצערי במידה וכרגע הרכב צורך קילו שמן כל 1500 ק״מ ... אתה נמצא בתהליך התדרדרות מהיר... תוך כמה זמן תגיע לקילו שמן ל- 500 ק״מ - תלחץ על הגז ותשאיר עשן לבן.

אין שום היגיון לקנות את הרכב הזה בלי לקחת בחשבון את התיקון ההכרחי הזה.

מדובר על תיקון בעלות של 20000-30000 ש״ח

• תוכן חדש...