Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השיפורים הכי זולים שניתן לעשות לרכב הנ״ל כדי לשפר את ההתנהגות שלו בצורה מורגשת?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

תגדיר יותר טוב למה כוונתך ב"התנהגות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחיזה, יציבות בסיבובים וכו׳ אני לא מבין גדול במכונאות אבל פשוט שיהיה מעט יותר ספורטיבי ומהנה

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

זה בערך כמו לקנות המבורגר של מקדונלד'ס ולנסות לשפר את הטעם שלו.. זה אפשרי, אבל לא שווה את המאמץ כי הבסיס לא משאיר מרחב תמרון משמעותי.

:idea:
פורסם

אני יודע שהוא לעולם לא יהיה ספורטיבי אבל בגלל שהוא כבר נקנה אני שואל מה ניתן לשפר מעט בעלות נמוכה ככל האפשר.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צמיגים אוחזים טובים והקשחה של המתלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התנהגות - תתחיל מכיוון פרונט. אולי זה לא נעשה טוב במפעל, לכן אתה מרגיש שההגה לא מדוייק מספיק. עולה 150-250 ש"ח.

אם הרכב הגיע עם צמיגים סיניים, החלפת צמיגים למשהו איכותי יותר (לדוג' GOODYEAR) תהיה מורגשת מאוד. או/ובולמי גז במקום בולמי שמן. אבל שים לב שבולמים וצמיגים טובים (טובים לשימוש יומיומי, לא ספורטיביים) יעלו לך מינימום 3 אש"ח. גילוי נאות - אין לי מושג עם מה דאצ'יה סנדרו מגיעה, אני מאמין שזה משהו זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא רוצה לשפר אחיזה ויציבות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דאצ'יה היא חברה בת של רנו, וככזו היא עושה שימוש נרחב במכלולים של החברה האם. ספציפית לעניין סנדרו - אין לי מושג איזה דגם(ים) של רנו חולק איתו את אותם חלקי מתלה, אבל זה הדבר הראשון שאותו הייתי מברר.

הדבר הבא שהייתי עושה לאחר שהייתי מגלה את התשובה הוא לגלות האם לרנו יש גירסה ספורטיבית לאותו דגם, ובמידת האפשר מתחיל להשתיל מכלולים מהגירסה הספורטיבית כתלות במידת התאימות שלהם לדאצ'יה שלך.

זול זה לא יהיה וזה גם יצריך ממך עבודת מחקר קטנה לפני שתתחיל אפילו ללחוץ על כפתור ההרמה של הליפט במוסך, אבל זה כן יבטיח לך תאימות מירבית וראש שקט, בידיעה שהשתמשת בחלקים של היצרן שגם עומדים בתקן מסוים וגם בעלי ההתאמה הגבוהה ביותר מבין שלל האפשרויות למכוניתך.

בהצלחה, ואל תשכח לעדכן בהתקדמותך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...