Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרישיון שלי פג תוקף כבר הרבה זמן.

הבנתי שאם אני לא מחדש לפני שעוברות שנתיים אני צריך לעשות קורס מחד.

אז איך מחדשים?

חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את זה:

http://ecom.gov.il/Counter/general/homepage.aspx?counter=16&catalog=1&category=sportDriving_1_SportyDriving&language=he

פשוט למלא פרטים ולשלם עם כרטיס אשראי? (לא כזה מתלהב לתת את הפרטים של האשראי באינטרנט)

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

מה זה, למה כל כך הרבה טפסים וכאב ראש?

למי אני יכול לפנות כדי לברר כמה נושאים?

בהתיחס למצבו של הספורט המוטורי בארץ נראה לי שזו תהיה זריקת כסף וזמן לריק. אין שום דבר באופק.

חידוש עולה 60 ש"ח

קורס עולה 500 לפחות..

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם

עשיתי את ה"קורס" הזה לפני כמעט שנתיים. מאז ועד היום יצא לי להוציא את הרשיון הזה מהארנק בדיוק 0 פעמים. אם אתה לא מתכוון לעשות איתו משהו ממש ממש עכשיו אני לא רואה שום טעם לחדש אותו. כמו שאמר אמיגר, המצב של הספורט המוטורי בארץ (היום ובעתיד הנראה לעין) עצוב עד כדי גיחוך. תשקיע את הכסף במקצה קארטינג, נראה לי עדיף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תלוי בגיל שלך, אבל בגדול מה שצריך זה:

לשלם את האגרה, לעבור אצל רופא ספורט שיחתום לך על הטפסים, לשלוח את זה אליהם.

עמיקם, דווקא יש סיכוי לפי השמועות שנראה עוד איזה ג'ימקאנה בחודשים הקרובים. מקווה שזה באמת יצא לפועל. מזל שעד אז יש iracing :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...