Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רכב שלא מפסיק להטריד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע חסמתי את המספר שלו. עוד לא עניתי.

נראה אם יתקשר ממספר אחר יש לי כבר את ההקלטות

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כרגע חסמתי את המספר שלו. עוד לא עניתי.

נראה אם יתקשר ממספר אחר יש לי כבר את ההקלטות

אני לא בטוח שזה הצעד הנכון, אם הוא מתקשר עשרות פעמים הוא ימצא דרך אחרת להטריד אותך, גם אם חסמת אותו.

הדרך שהצעתי, להבהיר לו חד משמעית שזאת העיסקה ולא יהיה שום החזר או משא ומתן (ולהבהיר שהצעד הבא יהיה

תלונה במשטרה המלווה בכל המסמכים הרלוונטיים), זה הצעד הנכון לדעתי.

אם אתה בחור צעיר, תבקש עזרה ממישהו מבוגר שכניראה יותר קרוב לגילו של הקונה.

פורסם

עכשיו הוא שלח הודעה בשנית, עם השם שלי, וזה הכל.

אני לא מתרגש ממנו יותר מדי, אבל זה קצת מאוד מטריד אותי.

פורסם

לחסום אותו זה פלסטר, מחר בבוקר הוא יחכה לך מתחת לבית.

אני הייתי עונה לשיחה, מקליט, מיידע אותו שהשיחה מוקלטת ושאני הולך להגיש תלונה במשטרה.

פורסם

טוב, הורדתי לו את החסימה, כי הוא לא מפסיק לסמס שאני מסנן אותו.

אחכה שיתקשר שוב ואבהיר לו שזו פעםאחרונה.

פורסם

אלי, תהיה אסרטיבי ומנומס, לא מאיים, קח בחשבון שיכול להיות שהוא מקליט אותך.

תבהיר שאין שום התחייבות שלך כלפיו ושעוד שיחה אחת אתה ניגש למשטרה ומגיש תלונה שמגובה בתיעוד. נדמה לי ששלוש שיחות לא רצויות מהוות הטרדה אבל בקש חוו"ד מוסמכת בעניין.

שלום וביטחון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אלי, תהיה אסרטיבי ומנומס, לא מאיים, קח בחשבון שיכול להיות שהוא מקליט אותך.

תבהיר שאין שום התחייבות שלך כלפיו ושעוד שיחה אחת אתה ניגש למשטרה ומגיש תלונה שמגובה בתיעוד. נדמה לי ששלוש שיחות לא רצויות מהוות הטרדה אבל בקש חוו"ד מוסמכת בעניין.

שלום וביטחון.

תודה רבה

הוא עודלא התקשר, ואני בכל אופן בחור עדין :)

פורסם
אדם שמתנהג ככה על רכב בשווי 2500 ש"ח, הוא או נוכל או הזוי.

לא זה ולא זה. כנראה סתם אחד שלא מבין שום דבר (ולראייה תהליך המכירה) שהיה בטוח שהשם "יונדאי" יבטיח לו רכב אמין ב 25 שטרות של מאה שקלים.

מצטרף למי שאמר שיכול להיות שהוא יקליט אותך בשיחה. להיות אסרטיבי, מנומס, לומר לו שהוא קנה את הרכב על דעת עצמו ולא הסתרת ממנו כל מידע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...