Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רכב שלא מפסיק להטריד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע וחצי מכרתי את האקסנט 96 שלי, התגמשתי במחיר וקיבל אותה בחור בן 45 בערך שגר בצד השני של העיר, באמת במחיר של גרושים.

כבר כשקנה העיר על דברים מסויימים כמו זריקת שמן והילוכים לא חלקים, אז בגלל זה ירד המחיר.

מאתמול הוא הטריד אותי כמה פעמים בעניין שלטענתו גרר את הרכב, והרכב על הפנים, והמנוע דפוק ושהוא רוצה להחזיר את הרכב.

כמובן שאמרתי לו שמהרגע שקנה זה לא עסק שלי ואני לא יודע מה הוא עשה לרכב שגרם לו באמת לשבות לאחר מספר ימים, אבל זה לא עוזר כי הטלפונים לא מפסיקים ואני אפילו חושש ממנו כי הוא יודע איפה אני גר ומי אני.

מה עושים במצב כזה?

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתוך סקרנות, בכמה מכרת לו את הרכב?

ובנימה הומוריסטית, תראה לו את השרירים שלך, אני בטוח שהוא יברח.

פורסם

מבהיר לו שהייתה לו אפשרות לקחת את הרכב לבדיקה במכון או מוסך.

עסקה זו עסקה - התגמשת ככל הניתן וההחלטה הסופית הייתה שלו.

הוא מנסה להטיל עליך את האחריות לשיקול הדעת שלו, להסביר לו בצורה יפה.

במידה והאדון לא מבין בצורה נעימה לומר לו שהוא מטריד את מנוחתך והשיחה מוקלטת (תקליט, במידה והוא יקלל או יאיים זה לטובתך) ימשיך להתקשר אתה תפנה למשטרה.

פורסם

אןכ הודעה מעלי צודק, יש אפליקציות להקלטה (אם יש לך אנדרואיד צור איתי קשר אפנה אותך לכמה).

בכל אופן, נסה להסביר לו בנועם שעולם המבוגרים עובד כך, לוקחים אחריות על מעשינו.

הוא קנה רכב, לקח/לא לקח לבדיקה זו אחריותו, בסופו של דבר הוא החליט לקנות, מיד אחרי העברת הבעלות - אין לו רבע זכות לפנות אליך.

Seat Mii 3Doors

פורסם

החתמת אותו על זכרון דברים?

אם כן, בזכרון דברים יש סעיף על זה שהקונה שבע רצון ממצבו של הרכב?

במידה וכן, הוא יכול ללכת לחפש את החברים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא היה זכרון דברים

מכרתי ב2500 אחרי שהיו גם כאלו שהציעו 3000

בעשרים דקות האחרונות הוא לא הפסיק להתקשר משך 12 שיחות, אני אוריד אפליקציה לפני שאענה לו כמו שהציעו. אני מאוד מוטרד מכל הסיפור.

****מנהלי הפורום לא מספקים שירותי הגהה למשתמשים. נא להשתמש בסימני פיסוק כמקובל בשפה העברית, תודה****

פורסם

לפני שאתה עונה לו אחרי התקנת האפליקציה, תוודא בשיחה אחרת לפני כן שהאפליקציה אכן עובדת, שאכן שומעים גם אותך וגם אותו בשיחה, ושהשיחות נשמרות במכשיר כמו שצריך.

בבקשה תעדכן בהתפתחויות

פורסם

אמור לו בנימוס שהוא בדק את הרכב לפני הקנייה ואינך אחראי לתקלות שהתגלו (או נוצרו) אחרי העברת הבעלות. אם יש לו בעייה, שיתבע אותך (אל דאגה, הוא לא, ואם הוא כן, זה לא בגלל שהצעת לו), ובכל אופן שיפסיק להטריד אותך.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתם העברת בעלות?

אם כן, הוא יכול ללכת לעזאזל עם התלונות שלו.

אל תשקיע את הזמן והסבלנות שלך להתקין כל מיני אפליקציות ולנסות להקליט אותו, פשוט תכניס את המספר שלו לרשימת התעלמות וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא היה זכרון דברים

מכרתי ב2500 אחרי שהיו גם כאלו שהציעו 3000

בעשרים דקות האחרונות הוא לא הפסיק להתקשר משך 12 שיחות, אני אוריד אפליקציה לפני שאענה לו כמו שהציעו. אני מאוד מוטרד מכל הסיפור.

1. תאמר לו שזאת העיסקה, אתה לא מוסכניק ולא מנעת ממנו לבדוק את הרכב. יתר על כן, הורדת במחיר על הריג'קטים שהוא העלה.

2. תסביר לו חד משמעית שאינך מתכוון לקחת את הרכב בחזרה ולא להחזיר לו כסף, אבל זה צריך להיות חד משמעי.

3. הסבר לו בנימוס וברוגע שאם ההטרדות לא יפסקו במיידי, אתה תוציא פלט שיחות ותיגש להגיש נגדו תלונה על הטרדה במשטרה.

פורסם

אדם שמתנהג ככה על רכב בשווי 2500 ש"ח, הוא או נוכל או הזוי.

בכל מקרה ומה שלא יקרה - אל תשתכנע שאתה אמור לבוא לקראתו ולקחת ממנו ת'רכב או לפצות אותו!

תקליט את השיחות, תבהיר לו שהוא חייב להפסיק להטריד אותך. ברגע שאתה מרגיש ההטרדות לא ייפסקו \ חצו את הקו, גש למשטרה...

• תוכן חדש...