Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש במקרה דיבורית לרכב לנוקיה 6070 שסתם שרוקה אצלו.

אני מנסה לעזור לחבר שמסרב לעבור לסמראטפון.

נמצא בעיקר המרכז אבל מוכן להגיע לאן שצריך כדי להשיג דיבורית מתאימה.

פורסם (נערך)

נסה להשיג 3100 או 3120, מדובר באותה גברת בשינוי האדרת. אפשר אפילו בכמה דולרים (ויש איזה ישראלי שפתח מכרז ב-10 דולר).

ואדים - פורום pocket מת לגמרי. חוץ ממישהו שכותב פעם פעמיים בשבוע על מכשירים או תוכניות סלולריות חדשות ועוד מישהו שמקשר לאיזה אתר שנלחם נגד משהת"ק הפורום כבר מזמן לא פעיל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שימו תמונות של המכשירים, רובנו לא זוכרים אחרי שנים את המספרים של הדגמים.

אצלי יש מכשיר זרוק איפשהו רק שאין לי מושג מה הדגם.

פורסם

תוציא את הסוללה, מספר הדגם ועוד שורה של נתונים נמצאים על מדבקה מתחתיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נסה להשיג 3100 או 3120, מדובר באותה גברת בשינוי האדרת. אפשר אפילו בכמה דולרים (ויש איזה ישראלי שפתח מכרז ב-10 דולר).

ואדים - פורום pocket מת לגמרי. חוץ ממישהו שכותב פעם פעמיים בשבוע על מכשירים או תוכניות סלולריות חדשות ועוד מישהו שמקשר לאיזה אתר שנלחם נגד משהת"ק הפורום כבר מזמן לא פעיל.

הזמנתי את המכשיר בדיוק מהקישור שפרסמת, המכשיר הגיע (מחודש כן?) אבל עובד מעולה ונותן את התמורה. (מכשיר ספייר למקרה שילך לו הסמארטפון)

פורסם (נערך)

המכשיר של ה3100 מהקישור של איבי לא מגיע עם עברית.

הבחור חייב עברית בטלפון

זה 6100

Nokia 6100.jpg

זה 3100

Nokia 3100.jpg

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

ה-6100 נמכר כמכשיר פרימיום, ה-3100 כבסיסי, ה-3120 כדרגת ביניים. תכלעס, פרת לעיצוב, הם זהים כמעט לחלוטין.

לגבי התקנת עברית - כנראה שיש איזו דרך אבל מסובכת ומצריכה ציוד, לא רלונטי לגרוטאה בת 10.

ולגבי מכשיר ספייר - אם אין לך איזה גרוטאה במגירה הייתי כבר מוציא עוד כמה לירות וקונה את הנוקיה או הסמסונג הבסיסי ביותר, עניין של סביב 100 ש"ח, כאשר היתרון הוא שמדובר במכשיר חדש, עם עברית ובעקר עם סוללה טריה.

פורסם
המכשיר של ה3100 מהקישור של איבי לא מגיע עם עברית.

הבחור חייב עברית בטלפון

צודק, לכן הזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/171527652185?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ואת זה:

http://www.ebay.com/itm/171651734476?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

והוא בעברית. קיבלתי 5 מקלדות, 3 הבאתי לחבר בעל עסק ונשאר לי אחד ספייר, אין לי בעיה לתת.

פורסם

איזה קטע כשראיתי את הכבל שהעלת נזכרתי שייש לי כזה אחד בבית ואפילו מצאתי אותו.

העלילה מסתבכת:

השגתי 6100 ישן שהיה נעול לסלקום (אני צריך שיעבוד ברשת אורנג) וכבר ניסו לפתוח אותו ע"י המחשבונים ברשת - ביצעו מעל חמש ניסיונות.

המכשיר עכשיו נעול להבנתי בנעילה יותר חזקה שניתן לפתוח רק באמצעות כבל אבל אם הבנתי נכון לא באמצעות הכבל שייש לי, אני צודק?

במידה והזמנתי את ה3100 מאיביי מה הפרוצדורה לצרוב עליו עברית?

פורסם

אהלן רונן, הדרך לשנות לעברית מאוד פשוטה, מורידים תוכנה ייעודית ומזינים קוד שפה והשפה מוכנסת למכשיר.

אם אתה מזמין מהמוכר הספציפי שציינו פה אתה מקבל את המכשיר כבר עם עברית מבלי שתבקש, ככל הנראה המוכר צורב שפה בהתאם לארץ של מזמין המכשיר.

אם תחליט להזמין ותרצה יש לי מקלדת מיותרת בעברית, אתן לך אותה בכייף. קח בחשבון שזה מכשיר משומש ולא חדש אבל עובד מעולה (ניסיתי עם סלקום).

• תוכן חדש...