Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל ב .............. "א י י ל מה אתה עושה" והמשיך ל "אתה משוגע" ונגמר ב ........

"תגיד הראלי לוקחת את הסיבוב יותר חזק" :shock:

אני מאמין שרוב החבר'ה כאן נשואים , עם חברה או עם סתם חברה :wink: .

מסקרן אותי לדעת מה המין היפה חושב על התחביב שלנו בכלל ועל ה נ ה י ג ה בפרט.

אצלי הדברים קצת השתנו , אבל החברה הקודמת שלי בהתחלה היתה קצת משתגעת ונלחצת למרות שאיתה ועם אנשים אחרים ( משפחה , חברים וכו' ) אני לא עושה מה שאני עושה כשאני לבד , זאת עוד סיבה שאני אוהב לנהוג לבד. ההתחלה היתה קשה , לי , אבל עם הזמן , וההינו הרבה זמן חברים , היא "התרגלה" ונראה לי שזה דווקא מצא חן בעניה. עד כדי .....לפורום אחר כנראה.

אחריה , האחרות היו מאוד קשוחות גם בגלל שאני די התרגלתי לנהוג בהנאה גם כשיש לידי בחורה. ואת זה אני רושם לזכותה.

זה מאוד מעניין לדעת האם אצלכם נשארתם לבד בתחום הזה או שיש לכם פרטנר שאפשר לדבר איתו חוץ מעל עבודה , הרכבת הממשלה , המלחמה הוירטואלית ולא חסר , וקצת לדבר על מכוניות , מנועים , מפגשים וכל מה שקשור.

וסקר הבא , מה הדבר הנועז שעשיתם עם בחורה בזמן נהיגה ................. :oops:

אייל :lol:

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אולי תאט ??"

" יוו תיזהר!!! (שהילד קופץ לכביש בצומת הבאה בערך קילומטר ממך)"

" בכלל תספיק לעצור ??"

וכמובן יש את הידידות שאוהבות..

"170?? זה הכל ?? כבר נסעתי עם **** יותר מהר.."

"תביא קיק נראה כמה היא עושה הילוך ראשון"

:)

מי לא היה רוצה ידידה שתגיד לו ש170 זה איטי..

פורסם

ככה...רובן לא ממש התעיינו ברכבים ,בכלל, ובטח שלא בתחום המכני...

היתה אחת שממש "גומרת" איך שרמת הנהיגה עולה קצת... :lol:

אבל את רובן יותר מעניינים חלונות הראווה או "למה אין לך מרצדס כזו??"....

לדעתי הכי כיף לנהוג לבד..... :)

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

למה שלא תעשה סקר על האשה שיושבת מאחורי המושב שליד איפה שיושב זה שיושב אחרי מי שיושב לצד זה שיושב מאחורי ההגה?

וברצינות - כל הבנות שנכנסו אלי לפז'ו (בסקסו עדיין לא לקחתי טרמפיסטים, בעצם היום כן - חיילת שנראתה ממש מסכנה בגשם אז הצלתי אותה :wink: ) התלהבו מהאוטו בדיוק עד לנקודה שלחצתי על הגז (לפחדניות במיוחד) או לנקודה שהתקרבתי לסיבוב (לאמיצות יותר)

דרך אגב, היום ראיתי בחורה יפה קוראת מגזין "אוטו" ברכבת. שקלתי ברצינות להציע לה נישואים. (אם היא הייתה קוראת EVO הייתי יורד על ברכיי ומתחנן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז ככה..

חברה שלי לשעבר היתה מטורפת על נהיגה כמוני והיא נהגה מצויין (שלטה על האוטו באופן מעולה), אחת הנהגות (וגם הנהגים) היחידות שהייתי מרגיש בטוח לשבת לידן בנהיגה מהירה ותובענית (באוטו שלי..).

חברה הנוכחית שלי למרות שגם בנסיעות של 200 וצפונה ונהיגה מהירה ותובענית, מתרגשת לטובה (במהירויות גבוהות היא ישנה כמו תינוקת), לא הייתי מפקיד בידה את הקליאו...

Finger's gonna kill me.

פורסם

אתה היית יורד על ברכייך אני הייתי יורד לה.... :lol:

פורסם

טוב אז כמו כל ההתחלות -קשות

"רועי תאט" "רועי תעצור" "רועי פעם אחרונה שאני עולה איתך לאוטו" , "הלוואי שאמא שלך תראה איך אתה נוהג ואבא שלך יקח לך את האוטו(וגם את הידיים :wink: )"

המשיך ב "אתה יודע שבד"כ אני לא אומרת כלום אבל היום יורד גשם וזה מסוכן"

ושימו לב לדבר הבא , חברה שלי לא מזמן קיבלה רשיון והיום זה נשמע ככה:

" היום נסעתי באיילון 150 " , " אתמול עשיתי את הפניה שאתה תמיד נוהג בה כמו מטורף(הכוונה לפניה בצומת קק"ל שמלווה תמיד בזריקת תחת עצבנית ותפיסתו בשניה האחרונה :shock: ) מזה מהר עברתי מהנתיב הכי שמאלי להכי ימני( :? ) היה ממש כיף!"

כן כן אני ממש מתחיל לדאוג לה ,הבחורה למדה ממני ובואו נגיד שזה "לא רעיון טוב" ,

לאחרונה אני מתחיל להישמע כמו אבא שלה , או יותר נכון כמו אמא שלי.... :lol:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

חבר'ה, תשמעו קטע..

חברה שלי (כבר כמעט שנה) ... בהתחלה גם נלחצה לא קצת, יש לציין שגם אגזוז לחץ לא עוזר ללחץ באוטו... אבל תשמעו עם הזמן התרגלה די יפה. (מדי פעם לפעם אבל היה "זאת הפעם האחרונה שאני נוסעת איתך".... (עד למחרת בבוקר כשהיתה צריכה טרמפ...)

אבל מה רציתי להגיד..?..... היא רוצה להתחיל לנהוג לי באוטו..!!??!! השתגעתם?? "תן לי סיבוב " ... "רק קצת"...

אז השתכנעתי פה ושם ... ישבתי לידה (עם הלב על הדופק... (ועל הידית של הדלת - ליתר ביטחון)) :lol:

אבל פה בא מוסר ההשכל- לא ולא לא לתת לזה אפילו לבתחיל - מסתבר....

היא רוצה עכשיו גם לקחת את האוטו שלי לבד!!... לא יקום ולא יהיה את האוטו היא לא מוציאה מהחנייה לבד! (אגב הקטע הכי בעייתי של הבנות ... :wink: )

תנו עצות מה לעשות ואיך לדכא יצר מטורף זה... מה לה ולאוטו שלי??!?!?

עצות ותמיכה יתקבלו בברכה....

פורסם

למזלי לחברה הנוכחית שלי אין כול כך בעיה עם הנהיגה שלי

היא רק מתחילה לידעוג כשמתחילים לעבור את ה140 חוץ מיזה לא מעניין אותה כלום

חוץ מי דבר אחד אבל זה לא לפורום הזה

ועוד משהו שיש לי בו קצת מזל היא לא הוציע רישיון ועכשיו היא בצבא אז היא בכלל לא יכולה

וכול פעם שהיא מבקשת סיבוב בראלי זה מיסתיים אחרי שיכנוע קטן והעובדה שאין לה רישייון פותרת את העיניין תוך שניות אז אין בזה שום בעיה

לא לוקחת את האוטו לא עושה לי התקפי לב ולא עושה לי חור בראש על איך שאני נוהג

מה שמזכיר לי שבתחילת הקשר שלנו הינו בדרך לת"א ומישהו היתגרה בי ברמזור אני אפילו לא זוכר איזה אוטו זה היה אבל נתתי לו איזה רכבת קטנה וואי ואי מה שהיא עשתה לי

מה איך אתה נוהג אתה משוגע אני לא רוצה לינסוע איתך יותר אתה ממש דפוק בראש

כמובן שבאותו יום היא חזרה איתי הביתה כמו ילדה גדולה

:viking:

היתה ראלי עכשיו כבר אין

פורסם

חברה שלי דיי מפחדת,

ליפניי כמה עמים עברתי קצת את ה 180 והיא לא נתנה לי בשום אופן להמשיך!

ובאותו יום עליתי לערד מים המלח במהירות ממוצעת של 120 על כביש חלקלק והיו לי הלקיות יפיפיות ומהירות מאוד בסיבובים והיא הישתתקה מפחד וניראתה משהו כמו :shock: אני מצד שני בחיים שלי לא נהנתי ככה מנהיגה, הכביש הייה ריק, לגמרי, ואני צורח מכיף עד דמעות של עונג ועם חיוך פשוט ענק שסירב לרדת שעות אחרי הנסיעה.

בסוף היא אמרה:"טוב.... יא משוגע.... העיקר שאתה נהנתה...."

בימים כאלה אני שוב מברך על כך שאני נוהג באלפא.

אני מסכים שהכי כיף לינהוג לבד.

פורסם

טוב אולי אני ישמע קצת כמו סבתא אבל אני לא עושה שום החלקות או דברים דומים כשיש איתי מישהו באוטו... :shock:

אין לי שום בעיה לנהוג מהר (140וצפונה...) אבל אני לא משתולל כשאני לא לבד.

לגבי החברה...

היא ממש לא הפרטנר המושלם בקטע הזה של האהבה שלי מכוניות ומוטוריקה , אני חושב שאחרי שנתיים שאני מזיין לה את השכל שעה כל פעם על מכונית אחרת, היא די סובלת מהאהבה הזאת שלי... :lol:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

תגידו...אפרופו בחורות ומכוניות...מי מתפעל את ההיא עם האלפא הכחולה?? :lol:

וגל...די עם הטעויות כתיב האלו מה נסגר איתך??

פורסם

חברה שלי נהדרת...

לא מעירה לי כשאני נוסע מהר, כשאני עובר את ה140 והתנועה צפופה היא מבקשת ממני להירגע קצת

היא אוהבת מכוניות, ובמיוחד פאג'רו קצר ואימפרזה טורבו...

כיף איתה, היא הבחורה הראשונה שאני מזיין לה את המוח כל היום על מכוניות והיא לא מעירה ואפילו מביעה עיניין.. ממש מותק.

haters will hate

• תוכן חדש...