Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי מכשיר "פוליש" של Hyundai

להלן המכשיר

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41af4f2ivTL._SX300_.jpg

מהצצה קטנה עליו והפעלה שלו לא מדובר במכשיר איכותי אבל אני חושב שלחובבן כמוני הוא יכול לחסוך קצת כאבי ידיים

קיבלתי איתו שני פדים

אחד צמרירי

http://www.repaintsupply.com/images/products/28964.jpg

ואחד לא צמרירי

http://www.motorparts.ie/Styles/MWCC/GroupImages/ElecPolisherConsumables.GIF

ועכשיו לשאלות

• האם הפדים חד פעמיים ? במידה ולא איך מנקים אותם לאחר הווקס
  • באיזה מהפדים להשתמש לווקס ? ומה בעצם השוני ביניהם?
  • אני משתמש בווקס של meguiars "cleaner wax" איך בדיוק אני מבצע את התהליך?, יש לי פד בתוך הווקס, האם למרוח איתו על הרכב(כמובן חלק חלק) ואז לעבור עם הפולישר? ואם כן עד מתי לעבור? כמה זמן?.

זה הכל אם יש עוד נקודות שאני צריך לדעת אני יותר מאשמח לשמוע

תודה רבה.

פורסם

אני לא הייתי משתמש בזה, במיוחד שאין לנו ידע האם הפדים האלה יכולים להסיר שכבת לכה ואז בעצם אתה מבצע פוליש או בכלל לעשות שריטות יפות. עדיף לבצע ווקס בדרך הנכונה הלא היא בדרך הידנית עם פד ייעודי לדבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

סליחה על הבורות אבל שאתה אומר להסיר שכבת לקה למה אתה בדיוק מתכוון?

אם אני מוריד שכבה מהלכה אז אני פוגע בעמידות הצבע בעצם לא?!

איש מקצוע אמר לי לא מזמן שפוליש אינו עוזר כמצופה ממנו בכל מקרה ותלוי מאוד ברכיבי הצבע ויישומו, האם יש משהו בזה או שזה שטויות?

פורסם

חצי שטות.

פוליש לא מוריד שריטות עמוקות אבל כן אפשר להעלים שריטות שטחיות ולהחיות את הצבע, גם אחרי 20 שנה (אלא אם הלכה והצבע מתקלפים)

הלכה זה שכבת הגנה ששמים על הצבע במפעל. פוליש מוריד חלק מהעובי שלה.

המכשיר הזה מיועד בד"כ לפוליש סופי ולא אמור להוריד יותר מידי מהרכה. הצמרירי יותר יהייה עדין יותר.

בכול מקרה, מציע לך לנסות לעבוד איתו על איזה נקודה ולראות מה הוא עושה. רק לפני הפוליש הרכב צריך להיות נקי ואחרי פלסטלינה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
חצי שטות.

פוליש לא מוריד שריטות עמוקות אבל כן אפשר להעלים שריטות שטחיות ולהחיות את הצבע, גם אחרי 20 שנה (אלא אם הלכה והצבע מתקלפים)

הלכה זה שכבת הגנה ששמים על הצבע במפעל. פוליש מוריד חלק מהעובי שלה.

המכשיר הזה מיועד בד"כ לפוליש סופי ולא אמור להוריד יותר מידי מהרכה. הצמרירי יותר יהייה עדין יותר.

בכול מקרה, מציע לך לנסות לעבוד איתו על איזה נקודה ולראות מה הוא עושה. רק לפני הפוליש הרכב צריך להיות נקי ואחרי פלסטלינtה

אני לא עושה פוליש

אני עושה ווקס למה שתרד שכבה של לקה?

אני אנסה בפינה קודם כל

אשמח אם תפרט לי את השלבים דבר ראשון למרוח את הווקס ידני? או עם המכונה? שלב שני אחרי הייבוש לנקות ידני או עם המכונה?

איפה השלב שחשובה המכונה?

והאם אפשר לשטוף את הפדים לאחר השימוש או שזה חד פעמי

פורסם

אני ורבים אחרים מעדיפים לעשות וקס ידני, אבל אפשר לעשות גם עם מכונה. אני לא יודע אם הפדים האלה מתאימים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...