Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם המידה הזו על אסימטריק 2 ומאוד מרוצה.

שקטים ואוחזים. לגבי עמידות? עדיין מוקדם מידי להגיד.

לא הכי זולים, אבל לדעתי שווים.

M-TECH E46

פורסם

אלדד, הוא מחפש צמיג מחברה מוכרת, לא משהו פשוט אבל שלא יקרע את הכיס.

כמו הבחור מעליי, אסימטריק 2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום שחר,

לעיונך לינק לעמוד מוצר של האסימטריכ 2 תוכל לקרוא מאפיינים יתרונות של הצמיג וכן את הדירוג.

במידה ותרצה לרכוש דרך האתר פנה אליי בפרטי לקבל 5% הנחת חבר קארפורום.

בברכה,

ירון

פורסם

סליחה על המחסור בפסיקים :)

אופי הנהיגה הוא לא רגוע, ככה שצריך צמיג שיאחוז טוב.

חידוד של השאלה - איזה צמיג מחברה מוכרת ​הוא הכי מומלץ במחיר סביר ולא יקר מדי

פורסם

על איזה רכב מדובר? כי ישנם צמיגים שיכולים להוות אוברקיל לרכבים מסויימים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם ממליץ על הנקוק k107 היום הרכבתי רביעייה במידה הזו צמיג איכותי מאוד, שקט ונוח יחסית.

באחד מסניפי צמיגי מוריס בבית עובד או בהוד השרון תוכל לקבל רביעייה סביב ה550 ש"ח לצמיג...

פורסם

אני מצטרף להמלצה על האסימטריק 2 של גודייר, צמיג מצויין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבדוק באמת את הגודייר אסימטריק 2. אמורים להיכנס בתקציב (ראיתי ב-TIRES4U מחירים מ-570 ואילך, כמובן שתצטרך לאמת את המחירים).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...