Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת ממיר (סקסו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת טסט ממש אין בעיה בראלי שלי אני כבר שנתיים נוסע בלי ממיר ועברתי 3 פעמים טסט" פעם אחת הורדה מהכביש צמיגים לא מתאימים " ולא הממיר בכלל לא שמו זה לא מפריע להם בטסט

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

טוב , אני עם S16 לא עברתי כ"כ בקלות טסט על זיהום אבל מילא ,

בקשר לממיר , אצלי כמו שאורן אמר יש צינור שעובר דרך דוד דמה ( טוב נו האמת , כל המערכת פליטה היא צינור 56 מ"מ למעשה אצלי )

הרעש , טוב נו עם אגזוז פתוח הוא די חזק , עם אגזוז מקורי שקט לגמרי , יש רעש מתכתי בעיקר בסל"ד נמוך ובבוקר , כשהאוטו חם כבר אין כלום.

והפתרון לחלק מהרעש היה החלפה לקוטר קבוע של המערכת פליטה בקוטר המקסימלי ( כן , זה הפחית קצת את הרעש ) , אם אתה נוסע עם דוד מקורי קשה לי להאמין שיש לך ממש מה לדאוג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב חברים, חזרתי מהמוסך.

עם אוטו שונה.

אתם בטח חושבים שאני מגזים כאן, ואתם בטח צודקים - אבל העיקר ההרגשה, לא? אני מרגיש שבכמה מאות בודדות של שקלים עשיתי שינוי משמעותי למדי לאוטו.

זה מתחיל בסאונד. אם לוחצים עד חצי דוושה בערך זה נשמע כמעט אותו דבר. ברגע שנותנים לחיצה בריאה זה נשמע כמו מכונית מירוץ! מין רעש ספק חלול ספק מתכתי כזה, אבל לא מהסוג הרע, אלא מהסוג המלהיב. גז ביניים תוך כדי דאבל קלאץ' נעשה חוויה אחרת!

ודבר שני, לא פחות חשוב - המומנט. אני מרגיש שקיבלתי פתאום עוד איזה קג"מ אחד לכל אורך טווח הסל"ד. אין לי דרך לכמת את זה ריאלית, או באמצעות נתונים נניח, אבל ככה זה מרגיש. האוטו פשוט מרגיש חי יותר, כאילו היה בשנת חורף עד עכשיו. הריצה בסל"ד מהירה יותר ויש דחיפה חזקה יותר בגב. זה מורגש בעיקר בהילוך שלישי, שבאוטו שלי תמיד היה נפילה גדולה יחסית לעומת השני וחסר קצת "פאנץ'".

ואם מישהו תוהה מה נעשה בסוף - אם תביטו על האיור שמוטי העלה בעמוד הקודם - מדובר על התחתון - בניית מעין צינור בתור הממיר עם חורים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב חברים, חזרתי מהמוסך.

עם אוטו שונה.

אתם בטח חושבים שאני מגזים כאן, ואתם בטח צודקים - אבל העיקר ההרגשה, לא? אני מרגיש שבכמה מאות בודדות של שקלים עשיתי שינוי משמעותי למדי לאוטו.

זה מתחיל בסאונד. אם לוחצים עד חצי דוושה בערך זה נשמע כמעט אותו דבר. ברגע שנותנים לחיצה בריאה זה נשמע כמו מכונית מירוץ! מין רעש ספק חלול ספק מתכתי כזה, אבל לא מהסוג הרע, אלא מהסוג המלהיב. גז ביניים תוך כדי דאבל קלאץ' נעשה חוויה אחרת!

ודבר שני, לא פחות חשוב - המומנט. אני מרגיש שקיבלתי פתאום עוד איזה קג"מ אחד לכל אורך טווח הסל"ד. אין לי דרך לכמת את זה ריאלית, או באמצעות נתונים נניח, אבל ככה זה מרגיש. האוטו פשוט מרגיש חי יותר, כאילו היה בשנת חורף עד עכשיו. הריצה בסל"ד מהירה יותר ויש דחיפה חזקה יותר בגב. זה מורגש בעיקר בהילוך שלישי, שבאוטו שלי תמיד היה נפילה גדולה יחסית לעומת השני וחסר קצת "פאנץ'".

ואם מישהו תוהה מה נעשה בסוף - אם תביטו על האיור שמוטי העלה בעמוד הקודם - מדובר על התחתון - בניית מעין צינור בתור הממיר עם חורים.

רוני

תאמינו או לא ובלי שום קשר לשירשור(איתכם הסליחה!)

אני פשוט מזדהה עם הפיסקאות של רוני אשר מתארות במדויק את חווית הנהיגה אצלי לאחר טיפול הקרבורטור+44K + טיפול 10K והמעבר לשמן סינטטי(בגיר ובמנוע).

לגבי הרעש המלהיב,(דומה לרעש אופנוע כבד, בלחיצה חזקה-מגרגר כזה.) כנראה השפעה של חידוש הריצפה שביצעתי.

(ללא לחיצה בנסיעת שיוט רגילה המנוע שקט מאד).

ניצן

פורסם
סתם התעניינתי.

אם אינני טועה, הממיר קיים מסיבות של איכות הסביבה, לא?

בהחלט, והוא גם נסתם עם הזמן ומפסיק לבצע את עבודתו. במיוחד אחרי 8 שנים ו-130000 ק"מ. אצלי הוא גם התחיל להרעיש קצת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

I'm curious if your car geared from the factory with the ability to run 0-100 in two gears if you run it all the way to the rev limiter

.Moti

פורסם

אהלן רוני.....

אמרתי לך!!!!!!!:wink:

לא האמנת שהשינוי היה כזה גדול אצלי הא?

ולמוטי......התשובה היא כן - ה-VTS מגיעה בדיוק ל-100 קמ"ש בסוף השני...

ביי

BMW M135I

• תוכן חדש...