Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי רכב חדש לפני חצי שנה בערך, ומלפני חודשיים יש לי בעיה של שריקות/חריקות מידי פעם בבלימה.

הדבר הזה משגע אותי... למה באוטו חדש יש כאלה רעשים? זה קורה באופן מעצבן לפני עצירה מוחלטת של האוטו...

האם זה דבר נורמלי באוטו חדש? מה עליי לעשות? הלכתי לפני חודשיים לחברה אבל ברגע שנסעתי עם הבוחן לא היה את הרעש...

הרעש נהיה יותר תדיר בזמן האחרון!

תודה

פורסם

קורה. וזה כל כך פשוט לפתור את זה.

תנסה לבודד את הסיטואציה שזה מופיע.

האם כשהברקסים קרים למשל - ותשחזר את התנאים כשאתה מגיע למוסך.

כמה ק"מ נסעת עד כה ומה אופי הנסיעה שלך? עירוני/בינעירוני?

פורסם

צריך לבדוק מה מקור הרעש.

מכיוון שמדובר ברכב חדש - גש למוסך.

בהנחה שהבלמים מותקנים כיאות ואין שום פגם, פחית משוחררת או חסרה, חפץ זר תקוע בין הדיסק לרפידה, עוות של הדיסק, וכו', עדיין יש מספר דרכים להפחתת הרעש: החלפה של סוג הרפידות, הדבקה של הרפידות לבוכנת הבלם (יש גריז מיוחד למטרה זו). אל תעשה זאת בעצמך.

פורסם

למה במוסך הם מתנערים ואומרים שאין אחריות לברקסים?

כל הדרכים שהסברת למעלה הם פשוטים וזולים?

אני חושב שאערב את שירות הלקוחות, מה אתם אומרים?

פורסם

אין אחריות רק לשחיקה כתוצאה משימוש.

לכל שאר המכלולים (משאבות, צינורות) ובנוסף לתקלות כתוצאה מכניסת אבנים או סתם רעשים שהופיעו בלי סיבה בהחלט יש אחריות.

פורסם

איך אוכל לדעת שאכן בדקו לי את שאר המכלולים? הרי הם לא אובייקטיביים, הם תמיד יגידו שזה שיחקה כתוצאה משימוש ובלאי!

פורסם
למה במוסך הם מתנערים ואומרים שאין אחריות לברקסים?

כל הדרכים שהסברת למעלה הם פשוטים וזולים?

אני חושב שאערב את שירות הלקוחות, מה אתם אומרים?

הייתי במוסך לבדיקה? שמעו את הרעש ומה אמרו?

• תוכן חדש...