Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שימוש בקלאצ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט בולם ומוציא לניוטראל שניה לפני עצירה, כמובן שצריך להיות מוכן לשלב להילוך הנכון במקרה ויש צורך להאיץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גם אתם לא נוהגים בצורה טובה. במקום להשתמש באמצעי שמיועד להאטת הרכב (הבלמים) אתם משתמשים באמצעי שייעודו הוא בכלל לשמר על מהירות הרכב ועל כוח מנוע זמין להאצה. השחיקה שאתם גורמים לתיבה ולמצמד עשויה להתברר כיקרה יותר מהחלפת רפידות בלמים, לצד חסרונות נוספים בשיטה הזו שבין היתר מקשה על עצירה מדויקת וחלקה ומקטינה את יציבות הרכב.

האטה משמעותית והאטה לעצירה יתבצעו בעזרת הבלמים. הילוכים יש להוריד רק כדי שכוח המנוע יהיה זמין: לכן הורדת ההילוכים תהיה מאוחרת וללא החזקת המצמד בנקודת החיכוך.

העצה הכי טובה בשרשור הזה

Opel Adam S 2017

פורסם

אני פשוט בולם ומוציא לניוטראל שניה לפני עצירה.

אני נשאר בראשון גם אחרי העצירה אלא אם כן ההאטה שלי היתה מוקדמת מספיק כדי שכבר יספיקו לעצור מאחורי לפחות שתי מכוניות.

עצירה מוקדמת בהילוך ראשון משולב עם שטח פנוי מלפנים והצדה (מדרכה, אי תנועה משורטט, נתיב ריק) במצב כזה מאפשרת למנוע פגיעה מאחור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני משתדל להעביר הילוכים לקראת בלימה בהתאם למהירות, לדוגמא- אני ב-100 ומשתמש בבלמים לקראת עצירה ברמזור אז אני יכול להוריד ישר לשלישי גם. אם אני בולם חזק יחסית אז אני לוחץ קלאץ' ויכול אפילו לבלום עם הקלאץ' לחוץ (אם אני רואה שעד שאני משלב הילוך אני כבר אצתרך לשלב אחר או אפילו לעצור, אז אני מושך עוד שתי שניות עם הקלאצ' ועוצר)

אם אני לא משתמש בבלמים (גולש לפני רמזור מרחוק) אז אני מעביר הילוכים בהתאם למהירות וכביכול בולם על המנוע (או הקלאצ' בתאכלס כי אני משחרר אותו קצת יותר לאט יותר מבדרך כלל כדי לא לקבל מכה של בלימה ומקבל את רוב הבלימה בשחרור של הקלאצ') ככה שהסל"ד בהילוך המשולב יהייה 3K או פחות (שזה תאכלס די נמוך ולא אמור לעשות יותר מידי נזק).

בעמידה אני משחרר לניוטראל.

הבעיה הכי גדולה שלי זה שנגיד בפקקים, אני מתגלגל אבל ממש לאט, אז אני כל פעם מחדש מתלבט אם להעביר לראשון ולתת קצת גז או להעביר לשני ועם קלאץ' חצי לחוץ לתת גז כדי להעלות את הסל"ד שהרכב לא יכבה בשני (כבייכול תחילת נסיעה משני)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הבעיה הכי גדולה שלי זה שנגיד בפקקים, אני מתגלגל אבל ממש לאט, אז אני כל פעם מחדש מתלבט אם להעביר לראשון ולתת קצת גז או להעביר לשני ועם קלאץ' חצי לחוץ לתת גז כדי להעלות את הסל"ד שהרכב לא יכבה בשני (כבייכול תחילת נסיעה משני)

זאת בעיה של כולם חבר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...