Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר ביצוע 6 שעות של שטיפה ונקיון + 2 שכבות ווקס, רציתי לדעת האם שימוש בין שטיפות ב OID יפגום בשכבת הווקס הקיימת?

כבר "אכלתי אותה" עם ההייבריד V7 של כימיקל גייז לכן אני מוכר אותו או שם בצד :p

Opel Adam S 2017

פורסם

Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer adds the most gloss and slickness to the paint finish.

This water-based, environmentally friendly formula utilizes flouropolymers, which repel dust, dirt, and oil.

Regular applications between washes will keep your vehicle looking cleaner and, of course, much slicker!.

לשאלתך,

לא יפגע.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

ההגדרה שלך ל"לפגיעה" לא נכונה, עדיף להבהיר את זה למען אחרים.

זה לא שהדיטיילר יסיר את הווקס או יחליש הגנה קיימת.

אתה בעצם רוצה לדעת אם הוא משנה את התנהגות המים.

בגדול, כל דיטיילר או קוויק ווקס כזה או אחר ישנה את יכולת הבידינג/שיטינג, ולכן כדאי לבחור בחומרים מאותה המשפחה.

הייתי ממליץ לך לשלב את bsd ביחד עם הfusso (זאת ההגנה שקיימת על הרכב שלא לך?), התנהגות מים דומה לחלוטין.

"יאללה בירי".

פורסם

הייתי ממליץ לך לשלב את bsd ביחד עם הfusso (זאת ההגנה שקיימת על הרכב שלא לך?), התנהגות מים דומה לחלוטין.

מחזק את ההמלצה, התוצאה הסופית גם מבחינת ברק מעולה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
ההגדרה שלך ל"לפגיעה" לא נכונה, עדיף להבהיר את זה למען אחרים.

זה לא שהדיטיילר יסיר את הווקס או יחליש הגנה קיימת.

אתה בעצם רוצה לדעת אם הוא משנה את התנהגות המים.

בגדול, כל דיטיילר או קוויק ווקס כזה או אחר ישנה את יכולת הבידינג/שיטינג, ולכן כדאי לבחור בחומרים מאותה המשפחה.

צודק זה לא שיורדת ההגנה, אבל הבעייה הא שקוויק דיטיילים שמורידים את יכולת הבידינג / שיטינג וכו' גם מורידים ממך את הידיעה אם יש עוד הגנה :p

לאחר שימוש ב V7 היה נראה כאילו אין ווקס בכלל אחרי שבוע והתוצאה היתה פחות מבריקה לעומת ה OID שאני ממש אוהב. הוא מבליט את הצבע יפה.

אגב אתה משתמש ב QD על הקולונייט? אני מתלבט אם לנסות ווקס "משחתי" אחר כיוון שהפוסו קצת מעצבן ביישום + הורדה.

לגבי ה BSD אני מחכה למשלוח שיגיע בסוף מרץ בתקווה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

אין לי קולינייט על הרכב כרגע, אף אחד לא רוצה לתרום, וינק וינק.

מה שכן, אני לפני פרוייקט פוליש ראשון לרכב שלי, יהיו עדכונים ופוסט הולם.

"יאללה בירי".

פורסם
אין לי קולינייט על הרכב כרגע, אף אחד לא רוצה לתרום, וינק וינק.

מה שכן, אני לפני פרוייקט פוליש ראשון לרכב שלי, יהיו עדכונים ופוסט הולם.

נשברת ? מחכים בקוצר רוח, בטוח שיצא מדהים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אצלך זה מעניין לרכב שכמה 4 שנים בערך לא עבר פוליש? עושה לבד?

נ.ב - יש למישהו נסיון עם ה QD של SOFT99? עולה 110 ש"ח באיביי, נקרא fusso coat f7 days

SOFT99 Fusso Coat F7 90 Days Quick Detailer PTFE Spray for Dark Color Car | eBay

קצת יותר מארבע וחצי שנים.

אני לא הולך להשקיע את הנשמה, אלא יותר לרענן את הצבע ולנסות להביא אותו למצב מקסימלי בעזרת flex 3401 + fg400.

כרגע בודק איזה פדים יתאימו בצורה מושלמת לעבודה שכזאת.

הצפי הוא מעבר אחד שישאיר אחריו כמה שיותר ברק, ומשם להגנה.

העבודה תתבצע עם חבר.

"יאללה בירי".

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אני חוזר אחרי חודש לעדכן שאכן האופטימום משנה את התנהגות המים הידועה לשמחה וששון של ה-פוסו, יישמתי אופטימום על הגג ואין ממש בידינג, על מכסה המנוע יש בידינג מטורף.

עדיין - אחד המוצרים האהובים עלי כי הוא באמת "מחליק" את הרכב, נ.ב ראיתי בדיטיילינג וורלד שהם עושים מיקסים של חומרים, ביניהם האופטימום + BSD במינון של 50/50 או 60/40, מבטיח לנסות גם את זה :p

Opel Adam S 2017

פורסם

bsd + reload זה המיקס שלי בשנה האחרונה פחות או יותר.

דיי מדהים, יישום קליל בהרבה, גם על "יבש" ולא כ-drying aid, עמידות ממש מטורפת.

אחלה זוג.

"יאללה בירי".

פורסם

אז אתה גם מהממקססים? carpro reload?

מגניב לגמרי, בהתחלה חשבתי שזה לא טוב לעשות את כל הערבובים של החומרים בגלל שמדובר בכימיכלים שאולי לא יתקשרו טוב אחד עם השני, אבל התוצאות ברשת מראות ההיפך

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...