Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי שעבר, גשם זלעפות בחוץ

קובע עם רונן לכיוון מערכת , שממש לא הייתי מרוצה מהסאונד שלה.

מכשיר של ALPINE

מגבר דיגיטלי פרמייר

רמקולים אחוריים 240 וואט של פיוניר

מקדימה קומפוננט של פיוניר

סאב של פאוור באס.

מגיע לביתו שבקרית אונו, ישר מתקבל באהבה כאילו אנחנו חברים שנים .

נותן תורתו על הסאונד ועל הסטארטפ שלו. אך אין טוב ממשמע אוזניים.

תוך כמה דקות מכין סרגיי את המערכת לכיוון.

רונן נכנס לאוטו, ומתחיל באומנותו.

לא יודע איך זה קרה, אבל ההרגשה היא שקובעת.

הרגשתי שהחליפו לי את המערכת וקיבלתי משהו איכותי בהרבה ממה שהיה לי.

אין בלאגן בצלילים. הזמר מקדימה כאילו הוא נותן לי הופעה פרטית על הדשבורד.

הסאב דופק חזק מקדימה.

העוצמה השתפרה, והכל (והקול) נשמע יותר הרמוני.

הסטארטפ ע ו ב ד.

פורסם

אם רכיבים כאלה, הוא הצליח לכוון לך למשהו טוב. ואתה מבסוט?

זה ממש טוב,כי אתה יודע אין לך פה רכיבים ואו וכמעט ואי אפשר להפיק מהם משהו טוב, אז אם אתה מבסוט.

זה הכי חשוב!

גם אני אם הייתי יכול הייתי קופץ אליו לכיוונים אומרים שהוא תותח.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

ברור שעם רכיבים איכותיים יותר הפוטנציאל גבוה יותר אבל דווקא העלות הזולה של המערכת מעידה שהשיטה עובדת וכמו שאמר קודמי הכי חשוב שפותח השרשור מרוצה. "תתחדש" !

פורסם

בד"כ הרכיבים שרונן משתמש בהם הם - מברגה, אזניים, דיסק בדיקה, נסיון וידע.

השיטות והציוד הנדרש ליצירת סטייג'ינג וסאונדינג יכולים מאוד לעזור אבל אפשר גם בלי - בטח ובטח כשיש את הנסיון והידע הנדרשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בד"כ הרכיבים שרונן משתמש בהם הם - מברגה, אזניים, דיסק בדיקה, נסיון וידע.

השיטות והציוד הנדרש ליצירת סטייג'ינג וסאונדינג יכולים מאוד לעזור אבל אפשר גם בלי - בטח ובטח כשיש את הנסיון והידע הנדרשים.

RTA? אוסיולוסקופ? משהו?

פורסם

יש לו כלים, הוא נוטה להשתמש בסרגל מיוחד וסרט מדידה איתם הוא מודד מרחקים ומדפיס את תיקוני הזמנים.. חח סתם אני צוחק.

האמת היא שרונן עשה אצלי באוטו גם עבודה יפה כשהחלטתי לעבור להגברה אקטיבית (שני lrx4.1k ,ביט 1, ארטז הייאנרג'י הישן) והאמת שהסט הקידמי תמיד צרם לי, היה בהיר ולא נעים. כמו כן לא האמנתי שיהיה אפשר להוציא מהסט הזה משהו, למרבה הפתעתי טעיתי. הגעתי אליו לכיוונים והוא הוציא מהסט הזה את המקסימום מירכז את הבמה ברכב כאילו יש לי סנטר בדשבו. חתך את המיד בס והטוויטר בידיוק כמו שצריך. תיקוני זמנים. ובסוף קצת עבודת אקולייזר והכל באמת הוציא תמקסימום מהמערכת. הייתי מרוצה מאוד ועכשיו אני בשלבי פירוק של המערכת מאחר ואני מתכנן להחליף תאוטו, מאמין שבעתיד אחזור אליו אחרי שארכיב הכל ברכב חדש, כמובן עם סט קומפוננט חדש :).

פורסם

חשוב לי להוסיף גם שכל זה לא קרה במפגש אחד, ועד שלא תגיעו לשלמות הבן אדם לא יעזוב לכם תרכב. אם צריך אתם תגיעו אליו שוב ושוב עד שתהיו מסופקים. אני הייתי אצלו לפחות 4 5 פעמים.

פורסם

בוודאי שאני מרוצה למרות הרכיבים שיש לי.

רכיבים זה עניין של תקציב, כל אחד משקיע בהתאם לתקציבו ורצונו.

כיוון שיש לי יכולת השוואה בין לפני ואחרי אני בהחלט מרוצה מהתוצאה.

ואני בטוח שאני שומע טוב יותר ונכון יותר מכאלה שיש להם מערכות עם רכיבים יותר מושקעים אך ללא כיוון.

יום טוב

פורסם

מעניין מאוד, איפה הוא נמצא? אני גם מעוניין בכיוון איכותי

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

איך מגיעים אליו? פנה אליי בהודעה פרטית אם תרצה - מעבר לכך אני נאלץ לנעול כבר את השרשור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...