Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד הגעת למסכנה הזאת? תבדוק בנתוני יצרן ותגלה שה1.4 כבדה יותר.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נו, וכמה שוקלים 200 סמ"ק?

ברצינות, מנועים שונים יכולים להיות במשקל שונה, מחומרים שונים וכו' ולא בהכרח מנוע בנפח 1400 סמ"ק כבד ממנוע 1200 סמ"ק.

:turn-l:
פורסם

לא הייתי מתפלא אם היו שוקלות בדיוק אותו הדבר.

מנוע 2.0 ומנוע 1.8, למשל, מבוססים על אותו בלוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

די אני משתגע יוצא מדעתי אי אפשר לסמוך על האינטרנט או שיש מאה סוגים שונים? בכל מקום אני רואה משהו אחר אני אנסה בסוף שבוע בשקט לבדוק עוד פעם. מה ששאלתי לא הבנתי למה האוטו עם מנוע 1.2 שוקל 1.8 ומשהו טון גם ראיתי באינטרנט וגם ברשיון רכב שבדקתי אבל אותו רכב מנוע 1.4 שוקל 1.2 טון בערך אני אנסה למצוא את הקישורים מאוחר יותר

פורסם
די אני משתגע יוצא מדעתי אי אפשר לסמוך על האינטרנט או שיש מאה סוגים שונים? בכל מקום אני רואה משהו אחר אני אנסה בסוף שבוע בשקט לבדוק עוד פעם. מה ששאלתי לא הבנתי למה האוטו עם מנוע 1.2 שוקל 1.8 ומשהו טון גם ראיתי באינטרנט וגם ברשיון רכב שבדקתי אבל אותו רכב מנוע 1.4 שוקל 1.2 טון בערך אני אנסה למצוא את הקישורים מאוחר יותר

או שלא הבנתי את הניסוח או שכתבת שאוקטביה שוקלת 1.8 טון?!

איפה ראית את ההנפצה הזאת?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אוקטביה שוקלת עד כ1350ק"ג בגירסאות הנעה קדמית, לא כל כך רחוק מעבר למשקל של ה"מקורית" (MK1) ששקלה כ1230ק"ג לדגם 1.6 אוטומט ומעט יותר עבור הדיזל.

זה מענין כי בפרוספקטים של רכבים כמו אסטרה מדווחים על משקל הרבה יותר גדול - קרוב ל1500ק"ג. אוקטביה יחסית לרכבים אחרים לא השמינה הרבה במהלך השנים למרות שגדלה משמעותית.

יחד עם זטת הבידוד השתפר וכך גם מרווח פנים.

הבשורות הטובות עבור אוקטביה שלא השמינה בהרבה, זה שיפור יחסי בצריכת דלק אמיתית וכוח מנוע. מנוע שצריך לסחוב פחות, חוסך מעט יותר בדלק ונותן ביצועים מעט עדיפים יחסית למקבילות שהן כבדות יותר. תוסיפו לזה גיר 7 הילוכים רובוטי במקום פלנטרי 6 הילוכים ומקבלים עוד יתרון קל נוסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משקל כולל, זה כולל עומס מירבי. כדי לבדוק כמה הרכב שוקל, אתה צריך לבדוק משקל עצמי.

פורסם

קחו בחשבון שיש כמה תקינם למדידת משקל עצמי, כשמשווים מכוניות שונות צריך לוודא שמדובר באותו תקן.

למשל יכולים לציין "משקל יבש" כלומר משקל הרכב ריק משמנים, דלק ושאר נוזלים או משקל "מוכן לנסיעה" כלומר כולל כל הנוזלים + מיכל דלק מלא.

יצרנים אירופאיים מוסיפים למשקל מוכן לנסיעה עוד 75 ק"ג משקל נהג, כיוון שנוכחות נהג היא תנאי הכרחי לנסיעה.

• תוכן חדש...