Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה חוקית הוא יכול לא לשחרר לי את האוטו? אני לא מעונין שיגע באוטו בכלל ואני רוצה לגרור אותו משם

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

לאחר שיחה עם המוסך סוכם שאני לא משלם לו ,והוא מוריד את הטמבון והכנף, ואני גורר משם את הרכב.

השאלה אם אני רוצה לתבוע אותו על הנזק אני צריך שמאי?

את תיקון אני אבצע בעצמי.

תודה רבה לכל העונים.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

למיטב ידיעתי לא יהיה נכון מבחינתך לתקן את הרכב לבד.

אתה צריך קבלות להראות לשופט על התיקון במידה ותגיע לבית משפט.

שמאי לא יתן לך כלום כי אתה תובע אותו על נזק מכאני, אני לא חושב ששמאי קובע נזקים מכאניים ( יתקנו אותי המומחים אם אני טועה ).

פורסם

לצורך התביעה מומלץ שיהיה דו"ח שמאי, כמובן. אבל שוב, לא הצלחתי להבין איך תוכל להוכיח שהנזק נגרם ע"י המוסך. במוסך מסודר רושמים את הקילומטראז' מיד עם קבלת הרכב - האם זה נעשה במקרה שלך? תמונת וידאו יום לפני הארוע? איך תוכיח שזה צולם יום לפני ולא שנה לפני? מה רואים בדיוק בתמונה שיכול להוכיח מעל ספק סביר שהפחח גרם לנזק? האם תוכל להציג דו"ח תקינות רכב מהזמן האחרון שלפני מסירתו לפחח? מעבר לכך - קשה להאמין שרכב תקין ירתח מעצם היותו מונע 30 דקות כפי שאמרת.

אני לא מטיל ספק בנכונות הסיפור -הרי לא חסרים מוסכים כאלה ,לצערנו.רק מנסה לגרום לך לחשוב בצורה יסודית לקראת התביעה. כרגע, לאור ההוכחות והממצאים שבידך, סיכוייך לזכות שואפים לאפס

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

איזה רכב זה שב-29 ק"מ נישרף חצי מיכל דלק? אתה צריך לשאול אותו למה הוא היה צריך בכלל לנסוע אם הרכב בתיקון פחחות?

כמו שכתבו לך למעלה אתה צריך להוכיח שהרכב שלך היה תקין כאשר היכנסת אותו לתיקון פחחות

פורסם

פשוט מרתיח ההתנהגות של המוסכים בארץ!

התנסתי לצערי גם במוסך הסדר, עבודה על הפנים, חאפרית, לא מסודרת, העיקר להעיף את הרכב כמה שיותר מהר. והעיקר המחיר בשמים.

כמעט ולא נשאר על מי לסמוך בארץ, במצב כזה ליסניג מהעבודה נותן פתרון אידיאלי, כי כבר לא אכפת לך כ"כ מהרכב לעומת כשהוא שלך פרטי.

פורסם

הרכב תוקן בצורה סבירה מינוס, יותר מינוס מסביר.

לכאורה כרגע נראה שהמנוע תקין לאחר מילוי נוזל קרור.

לא בוצע עדיין בדיקת co ברדיאטור.

ולא ברור מה היה סיבת ההתחמות או שלא מספר לי מה היא(טען שלא יודע)ולא ברור אם יש נזק שלא התגלה עדיין.

עקב המקרה הורדתי את המחיר כתנאי שהמנוע תקין וברגע הבדיקה היה תקין(לאחר נסיעה ובדיקה שהמאוררים עובדים)

נחיה ונראה.

תודה לכולם

• תוכן חדש...