Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייתכן שזה המקט אני בעל רכב זהה. דע לך שלא תהיה לך אפשרות להכניס את לארץ בדרך המקובלת. החלק ייתקע במכס

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

ביררת כמה עולה במרכזי? ייתכן שדווקא תופתע מהמחיר לעיתים ישנם שם חלקים שאינם כלכך יקרים כמו שחושבים. בכל מקרה אם המנוע שלך הוא H6 תבדוק גם מקט של outback זה אמור להיות זהה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה שלום...

אני גם נוהג על רכב זהה 2.0 b4 2009 ולפני כחודש החלפתי את כל הברקסים

שמתי צלחות של ברמבו ורפידות של סובארו מקורי ובמהירות של 120/130 הברקסים שורקים

אני יודע שזה לא מהצלחות וזה בא רק מהרפידות הרפידות הקדמיים הם תוצרת גרמניה מקורי ככה טוען המוסך

והאחוריים תוצרת יפן שילמתי 450 ש"ח על הקדמיים ו500 על האחוריים

יכול להיות ברקסים מקוריים תוצרת גרמניה? כי ברקסים מקוריים לא אמורים לשרוק בשום מצב

יכול להיות שעבדו אליי עשיתי זאת במוסך מורשה סובארו

וצלחות קניתי בעצמי

מישהו יכול לעזור לי

תודה

פורסם

שלום אבי,

בסוף רכשתי ישירות מסובארו כי כפי שהבנתי בפלאפון יש לכם צלחות בגודל 290/293 מ"מ ואני צריך 310 מ"מ.

תודה בכל זאת.

• תוכן חדש...