Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בין 25K ל30K.(נהג צעיר)

דרישות: אוטומט, כמה שיותר חסכוני, אמין (ככה שלא לבקר במוסך כל שני וחמישי), שנתון כמה שיותר גבוה.

סופר מיני\משפחתית לא ממש משנה.

מתלבט בין סובארו אימפרזה למאזדה 3 וטויוטה קורולה, לא פוסל סופרמיני למרות שכל ההצעות פה הם משפחתיות.

תודה לעוזרים.:-o

פורסם

אם סופר מיני יש לך את הדייהטסו סריון,אמינה יש מבחר גדול ביד 2 למרות שרובם יהיו יוצאי ליסינג/השכרה אבל שווה לחפש רכב שמור.

יונדאי גטס ברמות איבזור GLS/GLX/GLI,לא הכי חסכונית אבל מאוד אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פיאט גרנדה פונטו-בטיחות טובה וחיסכונית תודות לגיר הרובוטי,בעיר הגיר פחות חלק מאשר אוטומט רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מצטרף להמלצות של יוליאן על הגטס והסיריון, אין טעם לקנות משפחתיות שיהיה קשה למצוא איתן חניה, יהיו ישנות יותר ולעיתים אף פחות מאובזרות.

האימפרזה מאוד חלשה ולא חסכונית בכלל, עם זאת מכונית אמינה. ה3 והקורולה עדיפות עליה.

אני באופן אישי החזקתי גטס 2008 יוצאת השכרה לשנה וחצי, רכב מאוד אמין ולא יקר לתחזוקה.

הגרנדה טובה גם כן אך רצוי לבצע נסיעת מבחן ולראות אם אתה אוהב את הגיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מצטרף להמלצות של יוליאן על הגטס והסיריון, אין טעם לקנות משפחתיות שיהיה קשה למצוא איתן חניה, יהיו ישנות יותר ולעיתים אף פחות מאובזרות.

האימפרזה מאוד חלשה ולא חסכונית בכלל, עם זאת מכונית אמינה. ה3 והקורולה עדיפות עליה.

אני באופן אישי החזקתי גטס 2008 יוצאת השכרה לשנה וחצי, רכב מאוד אמין ולא יקר לתחזוקה.

הגרנדה טובה גם כן אך רצוי לבצע נסיעת מבחן ולראות אם אתה אוהב את הגיר.

הגטס אמרו לי שהיא קופסת נעליים שכל פנייה שלה ממש מרגישים כאילו אתה עף,חשבתי הרבה על הגטס אבל אם אתם אומרים לי שזה רכב טוב אני חושב שאני אבדוק אותה עוד, ודרך אגב אתם מדברים על הדגם 1400 שהוא כבר במנוע המשופר (שנת 2007 ומעלה אם אני לא טועה)?

פורסם

אם אתה לוקח את הגטס למסלול מירוץ כמו נורבורגרינג אז כן,אם אתה קונה אותו לשימוש נורמלי אתה לא תעוף.

לגבי המנוע אתה צודק,אכן זה ה1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב היה אצלי בשימוש בעיקר בעיר, עם צמיגים לא משהו בכלל (זבל סיני או קוריאני, לא מותג) והאחיזה הייתה בסדר גמור. גם מחוץ לעיר הוא היה בסדר.

זה דגם עם ABS, ESP ו4 כריות אוויר. (GLX)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...