Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם בשביל הידע . מה זאת אומרת לא דורש הגברה ? הרי זה קומפוננט יחסית חזק .הרבה יותר ממה שהרדיו דיסק יכול לספק שזה 18 rms :roll:

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

מדובר בסט פתיחה של הרץ בעל נצילות גבוהה. הוא אמור לעבוד טוב גם ללא הגברה חיצונית.

בגדול יש עוד משתנים בתמונה (מצד הרמקולים, המגבר והרכב) כמו נצילות של האלמנט (dB 1w/1m), יחס אות-רעש (SNR), עיוות האות (THD), דמפינג פקטור וכן הלאה לאיך שישמעו הרמקולים בסופו של דבר בתוך הרכב.

באופן עקרוני/תאורטי, כל הכפלה של ההספק (נגיד מ-18W ל-36W וכנ"ל מ-36W ל-72W), תעלה את רמת ה-SPL ב-3dB.

האוזן האנושית צריכה עליה של בין 6dB ל-10dB כדי לחוש הכפלה של העוצמה.

מציע לעבור על ה-FAQ בראש תת הפורום ולעקוב גם אחרי השרשור החדש שפתח אדי, כמו גם לחפש חומר בנושא שקיים בעיקר באנגלית.

פורסם
סתם בשביל הידע . מה זאת אומרת לא דורש הגברה ? הרי זה קומפוננט יחסית חזק .הרבה יותר ממה שהרדיו דיסק יכול לספק שזה 18 rms :roll:

ממש לא ,זה סט בסיסי ולא הייתי מאתגר אותו יותר מידיי {מבלי להכנס לנתוני ההספק המוצהרים של הרץ}

אפשר להגביר אותו ע"י הגברה חיצונית אבל אל תצפה לשינוי מהותי ,אתה רוצה סט חזק של הרץ שמתאים להגברה לך על HSK165.

פורסם

ההספק המוצהר הינו 80 rms (לפחות זה מה שהיה רשום ).

אני ממש מתחיל בעניין משום כך ההיגיון הפשוט שלי היה תיאום rms בין המגבר לרמקול פחות או יותר וזהו .

הרי לפי הגיון זה המערכת לא מנצלת את הרמקולים בכלל .

ובגלל זה גם שאלתי האם המגבר הספציפי יכול להספיק לרמקולים האילו הרי ההספק של המגבר קטן מהרמקולים. ובמקרה כזה המגבר מתאמץ.

* תסלחו לי על הבורות כמו שציינתי אני ממש מתחיל בכל העניין.

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

• תוכן חדש...