Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה השבוע הוצאתי רישיון נהיגה, וסוף סוף יש לנו במשפחה הפרטית רשיון נהיגה. אני בן לזוג עוורים כך שאני היחיד בבית עם רישיון ולכן האוטו שאני מחפש חייב להיות משפחתי.

האוטו ישמש לנסיעות קצרות בעיר, העבודה שלי במרחק הליכה כך שהאוטו לא יסע הרבה.

אני מחפש אוטו בסביבות ה30 אלף שנתונים 2007 פלוס מינוס כמובן לא יד ראשונה, שיהיה נוח, מרווח, בטוח, שלא יזלול הרבה דלק, טיפולים זולים, לא רואה הרבה מוסך וביטוח לא יותר מדי יקר. (את הרכב והכל ההורים מממנים כך שאם האוטו חורג מהתקציב טיפה אני יכול להוסיף עוד מעצמי.)

האוטו יכול להיות אוטומט ויכול להיות ידני (עדיפות לידני אבל כנראה שכבר אין כאלה בכבישי ישראל כמעט).

תודה לכל העוזרים ושבת שלום.

פורסם

דווקא יש לא מעט ידניות בזמן האחרון, ובתקציב שלך אפשר למצוא רכבים די חדשים אילו לא היית צריך משפחתית.

קח בחשבון שרכב משפחתי אוטומטי לא יחסוך בדלק. מצד שני אם אתה לא נוסע הרבה, אין יותר מדי משמעות כספית לצריכת הדלק.

אם אתה יכול לחרוג בתקציב תוכל לקבל רכב סופר מיני מודרני ידני ובטיחותי, אפשר למצוא פונטו גרנדה למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שוב, האוטו לא ישמש רק אותי לנסיעות פרטיות, אני הנהג היחיד ואני יעזור להורים שלי בהתניידות במיוחד שאבא שלי הוא עם כלב נחייה לכן אני חייב משפחתית מרווחת

פורסם

משפחתית מרווחת תעלה את צריכת הדלק ואת זה אתה צריך לקחת בחשבון,

נסה לחפש פורד פוקוס 2007+, מאמין שבתקציב שלך אתה תמצא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מה פורד פוקוס?!

המנוע של הרכב הזה קטן עליו והוא בזבזן דלק לא נורמאלי.

בדוק אופציית יודאי אקסנט, פשרה טובה לדעתי. גם מאזדה 3 יכולה להיות אופציה טובה, רק תעשה טובה, חפש את ההכי שמורות שיש - יש המון רכבים בשוק, רובם זבל.

עוד אופציה שיכולה להיות מעניינת היא סקודה רומסטר, מרווחת מאד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה עם התגובות בשרשור הזה?

עם הרצון שלך לידני והצורך במרווח ומחיר רכישה נמוך, נשמע שרכב מסחרי מתאים לך בול. בעיקר כי שני ההורים יושבים והכלב נכנס מאחורה בכיף, שים לו מיטה אפילו. יש פה חבר פורום, שלומי שסגר 300K עם הקנגו שלו לאחרונה הוא יוכל לתת לך פידבק ולהסביר לך את המשמעויות של רכישת קנגו שעשתה קרוב ל 200K.

ראיתי גם מודעה לפאביה ספייס ידנית 2010 יד1 טופלה רק במורשה עם 100K ק"מ.

בהצלחה אני מחזיק לך אצבעות. המצב הזה של בן להורים עוורים שעוזר להם, אי אפשר להישאר אדיש. מקווה שהחברים פה שמבינים במכוניות מהסוג שמתאים לך יוכלו לעזור.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תודה על העזרה אבל שאלה קטנה, שמעתי שעלויות טיפול והביטוח לצרפתיות ולאיטלקיות הם ממש גבוהות לעומת היפניות. זה נכון?

רכב מסוג מאזדה 3 או מיצובישילאנסר היה הכיוון שלי אבל אני מתכנן לקנות מחברת ליסינג( לא היה הרבה מהמכוניות האלה במלאי כרגע) כיוון שאני לא הכי מבין במכוניות ולקנות מאדם פרטי אני יודע איזה זבלים אנשים יכולים להיות.

אני אצטרך לבקש מקרוב משפחה שמבין במכוניות לעזור לי עם קניית הרכב אבל בינתיים ההצעות טובות תודה רבה

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אולי יש חבר פורום שיסכים להתלוות אליך ולעזור לך ברכישה כדי שלא תיפול בפח.

אם אתה באר שבעי אני מוכן לעזור לך למצוא רכב.

ואני באופן אישי מחזיק בצרפתיה וגם ההורים, הטיפולים סבירים למדי. גם לפי מה שבעלי האיטלקיות בפורום אומרים הטיפולים לא יקרים.

Shellcase - חלשה, אבל הוא לא ביקש מטוס, ובנסועה נמוכה לצריכת הדלק שלה אין משמעות גבוהה מאוד.

פורסם

אם מצאתי מחבר מאזדה 3 2008 ב30 אלף שהאוטו דווקא סבבה אבל לא יודע אם צריך לעשות לו טיפולים בזמן הקרוב זה נשמע הגיוני?

פורסם

לא. לא נשמע הגיוני.

אם לא תשקיע בהבנה מוקדמת של המשמעויות של רכישה שאתה עומד לעשות, אל תתפלא אם תתחרט אח"כ.

פה בפורום לא מכירים דוח בדיקה שמסכם ב"דווקא סבבה", ולא בהיסטוריית טיפולים שמסתכמת ב"לא יודע מתי טיפול הבא".

אתה רוצה לצמצם את האפשרות שלך לטעות לפני הוצאה של עשרות אלפי שקלים? תתחיל בלקרוא את כל השרשורים הדביקים, ותעבור על 5 עמודים אחרונים בפורום ייעוץ הזה. תופתע כמה מזה יהיה רלוונטי לך.

פורסם

אני קראתי את רוב השרשורים ועוד לא בדקתי את האוטו ולא כלום, נסעתי ברכב זה בעבר והוא היה נראה טוב זה למה רשמתי "דווקא סבבה". כמובן שאבקש את הרישיון, היסטורית טיפולים/קבלות ואקח אותו למכון בדיקה לפני הקנייה.

פורסם

טוב שקראת, אתה גם יודע אם כך שלא כל רכב לוקחים לבדיקה.

מס' ידיים?

רישום מקורי?

קילומטראז'?

היסטוריית טיפולים?

תאונות?

יש המון שאפשר לברר לפני. כשיש לך מידע תעלה אותו לפה, תקבל חווד אם שווה בדיקה או לא.

מאזדה3 זה רכב ששקלתי בעבר לעצמי, לא הייתי מגדיר אותו כמרווח. אם הוא עונה על הצרכים שלך, אז כדאיות הרכישה בסכום הזה תלוייה מאוד במצב הרכב.

פורסם

את האמת שמרווח בשבילי יכול להיות (וגם כנראה שכך) שונה ממרווח בשבילך. הרעיון אצלי הוא שבין הכיסא שליד הנהג לתא הכפפות יש מרווח כי בד"כ שם הכלב יושב מבלי להפריע לאבא שלי שיושב איתו. מאזדה 3 די עונה על הצרכים שלי עד כמה שאני יכול להבין בזה ואני אפרסם את הפרטים ברגע שיהיה לי אותם.

• תוכן חדש...