Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו חלק גדול מהחברים פה אני חובב של הזמנות מEBAY. ומזמין בין היתר הרבה שטויות לרכב-לדים,ניקלים ושיט דומה.

בזמן האחרון התנסיתי 3 פעמים בהזמנת חלק דמוי מקורי(:confused:) של הרכב.

אז הנה לכם 3 הזמנות שלי שביצעתי בזמן האחרון ואיך לומר,נדפקתי בהם.

הנפילה הראשונה,פאנל 2DIN למערכת מולטימדיה:

ניתן לראות שהפנל לא יושב כמו שצריך,הפלסטיקה גם מצקצקת,מצרצרת וצווחת בשיבושים בכביש.

כפתור הסירקולציה לפעמים נתקע בפנים בגלל אי התאמת הפלסטיק ולוקח לי הרבה עצבים לסדר אותו.

IMG_4599.jpgIMG_4600.jpg

הנפילה השנייה,מגן פגוש קדמי:

קניתי את הרכב לאחר השכרה ללא המגן (כנראה שכחו להתקין אותו אחרי פחחות) ופשוט הציק לי שהוא אמור להיות שם והוא לא שם,הזמנתי אותו,חלק מקורי עם מדבקות וסימני מקוריות של קיה. נכתב בבירור שהוא מתאים לקיה פורטה 2010.

ואז הגיע החלק,בכלל לא יושב כמו שצריך והקטע הכי מעצבן הוא שהמגן קצר מידי.

IMG_4603.jpgIMG_4604.jpg

הנפילה השלישית והכי כואבת,פנסי ערפל:

אני מאוד אהבתי להתקין לדים,DRL מה לא התקנתי מקדימה...עד שהרסתי את הפלסטיק שבצדדי הפגוש.

חיפשתי הרבה זמן חלק כזה ולא מצאתי בשום מקום אז לא היה מנוס מלהזמין פנסי ערפל "מקוריים"..

הגיעו הפנסים ופיזדץ- הקליפסים בכלל לא במקום שהחורים נמצאים על הפלסטיק של הפנסי ערפל,הפלסטיק לא בקימור המתאים של הפגוש.

מתחיל להבריג את החלק פנימה,מגלה שמישהו באוטו סנטר כנראה לא אהב את התושבות של הפנסי ערפל ופשוט חתך חלק מהם :brickwall:.

טוב בכל זאת יש לי ידיים טובות והרבה יצירתיות,הצלחתי להתקין בצורה כל שהיא. מדליק את הפנסים כדי לראות מה הם שווים בכלל...מה אני אגיד לכם,אם חבר פורום יראה אותי עם הפנסים האלה דולקים הוא פשוט ירדוף אחרי ויחתוך לי את הראש עם מצ'טה. אין זווית שהפנסים לא מסנוורים בהם,פשוט איכות סוג ז'.

ואיך אפשר לשכוח את המתג שבכלל לא התאים לאוטו והייתי צריך שוב להפעיל את השכל כדי להתאים אותו.

IMG_4585.jpgIMG_4602.jpgIMG_4587[1].jpgIMG_4598.jpg

בקיצור בפעם הבאה שאתם קונים משהו ברשת שאמור להתאים בדיוק לרכב שלכם,תחשבו פעמיים.

אני כבר זרקתי פה בסביבות האלפייה :-(.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היקום מסמן לך להפטר מהרכב.

על המגן פגוש היית יכול לדבר עם המוכר ולהחזיר או לבקש פיצוי.

כנ"ל לגבי המתאם פלסטיק

Miata ND2

פורסם

אמרתי לך אני גורט אחריך.

הקטע שהחלקים מתאימים,אבל נראה שבשלושת המקרים מישהו פיקשש במדידות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ככה זה שקונים קיה , כל רכב מיוצר מהלב חחח.

תאמת אני דוגל בשיטה של להזמין דברים רק אונברסלים כי ככה תוכל להשתמש בהם גם ברכב הבא שלך.

לדוגמא הפסדתי 1800 על מולטימידה מקורית שהשארתי ברכב הישן!

למה כי הקונה התעקש לקחת אותה . וגם להפטר ממנה לא היה הולך בכזאת קלות.

פורסם
גבי,

אין אפשרות להחליף את רק את הנורה בתורך בית הפנס? (פנס ערפל)

עכשיו אני יכול להתקין שם כל נורה שבא לי,לפני זה בכלל לא היו פנסי ערפל.

היה פלסטיק.

פורסם

בעיקרון הפגוש הוחלף פעם אחת אבל לטענת החבר'ה שקניתי מהם הפגוש היה מקורי מפירוק.

פורסם

אז כנראה שלא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם קיה פורטה 2010 שקיימות בחול זהות לקיה פורטה 2010 בארץ?

לדוגמא קורולה 2008 בארץ לא זהה לקורולה 2008 בחול...

פורסם

אכן זהות,בחול יש גם גרסת קופה אבל היא שונה לגמרי בכל העיצוב אז זה לא המקרה.

• תוכן חדש...