Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה דלי שמתחבר לרדיאטור או למיכל עיבוי נקרא spill free.

ניסיתי למצוא את זה בגוגל בארץ אבל לא מצאתי כלום.

כאשר יש אוויר והמשאבה מפמפמת נוזל מתחיל לצאת ולהישפך.

בעזרת הדבר הזה שום דבר לא נשפך והאוויר יוצא.

תודה לא במקרה עוזרי :)

פורסם

היי, עוזרי בתימן עזרו להרבה אנשים סיפור ארוך, לעיניננו,

זה לא בכל הרכבים אפשר לעשות את זה אבל יש שיטה של למזוג לאט לאט בערך ליטר לדקה אבל שוב לא בכל הרכבים.

אם אתה מחפש ניקוז אוויר אמור להיות לך ברגים וגם זה לא בכל הרכבים.

רועי

פורסם

מדובר בשב' קווליר יש בורג ניקוז על הצינור by pass שמתחבר לבית תרמוסטט,הצינור הזה הולך לרדיאטור חימום וחוזר לראש.

הניקוז דרכו לא עוזר,התרומסטט לא נפתח בכלל אוויר נשאר כלוא (כנראה) והמנוע מתחמם רק אחרי שהוצאתי את התרמו' הניקוז עבד.

פורסם (נערך)

לפי הוראות יצרן אמורים להשתמש בבורג ניקוז.

הניקוז דרכו,ממה שראיתי לא עובד ואוויר נתקע בבית תרמוסטט וכנראה בעוד מקומות בקו.

מצאתי את השרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?450574-%D7%98%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%98-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2000-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-2

עם הפוסט הזה נשמע קשקוש.

מה שהמכונאי אמר לי שבגלל הפקקים,המים לא יגיעו לרדיאטור הפנימי וגם טרמוסטט תקין (לכאורה גם הקודם היה תקין,אמנם ישן אבל תקין) לא יעזור והאוטו ימשיך להתחמם,הוא אומר שבקוואליר כאשר המים מגיעים לרדיאטור חימום פנימי המונע מגיע לטמפ' עבודה.

אמרתי לו שיזמין לי טרמוסטט חדש בכל מקרה שאני רוצה לבדוק את העניין, הוא אומר שיש שתי אופציות או ליסוע בלי טרמוסטט,לא הכי בריא ותקין, או להחליף רדיאטור חימום פנימי לבטל את הפקקים ששמנו ואז הטרמוסטט יהיה אפקטיבי ולא יגרום לבעיות חימום

אני סומך עליו ועל כל מילה שהוא אומר אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מאנשים שבאמת יכולים לספק תשובה אמיתית ואמינה.

.

ואת התגובה ההגיונית הזו.

לא אוטמים את הצינורות עם פקקים !

מנתקים הצינורות מהרדיאטור הפנימי ומבצעים בינהם מעקף ע"י צינור קשיח (בד"כ של מזגן) שמזרים הנוזל בסירקולציה.

ניקוזי אוויר בקוואליר הם דיי "טריקיים" ובד"כ מי שלא מנוסה גורם להתחממות לאחר שטיפל במערכת הקירור.

רצוי מאוד מאוד לקדוח חור בקוטר 2 ממ' בהיקף התרמוסטט (מונע הילכדות בועת אוויר בבית התרמוסטט שמונעת פתיחתו ).

לאחר שממלאים עד הסוף נוזל קירור, מניעים עד להתחממות שהוונטה מופעלת, משלב זה מבצעים ניקוזי אוויר (יש ווינטיל על הצינור המתכתי).

בד"כ הוונטה לא כבית (שלא כמו ברכבים אחרים), מכבים מנוע ונותנים לו להתקרר.

מניעים שוב ומחממים המנוע עד שהוונטה מופעלת, מבצעים שוב ניקוז אוויר.

יוצאים לנסיעה יחסית קצרה ומהירה אבל ללא האצות .

בודקים אם יש צורך בניקוז אוויר (בסבירות גבוה שכבר לא יהיה אוויר)

מוודאים הפעלת הוונטה באמצע התחום שבין ה 1/2 ל 3/4 במחוון, מוודאים כיבוי לאחר ירידת הטמפ' למעט מעל ה 1/2 .

בהצלחה

רענן

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

צריך להיות לך צינור מתכת בקדמת המנוע, ועליו עוד בורג ניקוז.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה מתכוון לפקק אדום שעל הצינור שנכנס לרדיאטור של המדחס?

פורסם

לא מכיר פקק אדום, הנה תמונות. מה שאני מתכוון נמצא צמוד לצינור מילוי השמן , הצינור עובר מעל סעפת פליטה

51e1226adebe2b45f8270442672a8e43.jpg09560bd119cc6a943ee1f1d820385350.jpg74e7dcbf3056224f8cd4bb9df6df3544.jpg

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין לי ניפל מעל החיבור בתמונה הראשונה.

הבורג בצינור הדק לא עושה את העבודה.

פורסם

הבורג בתמונה הראשונה הוא הכי חשוב לניקוז אויר, אולי נשבר אצלך ? הוא די עדין.

• תוכן חדש...