Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 2011

golaso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב ..מה דעתכם על יונדאי i20 2011 במצב טוב מליסינג 107000 קילומטר(אחרי טיפול 105000) ב49000 שקל?. פלוס שנה אחריות וקנייה עתידית.

אני מעדיף את זה למשל מאשר רכב השכרה ב95 אלף או ליסינג עם 101 נגיד ולפני הטיפול 105.. נראה לי עדיף גם מבחינה כספית בסופו של דבר ..

עריכה אחרונה על ידי golaso
הוספה
פורסם

כרכב עצמו היונדאי טובה,הק"מ גבוה,ואתה באזור ה55 אלף יש ביד 2 רכבים עם ק"מ נמוך יותר מיד פרטית.

מעבר לזה אם יש היסטורית טיפולים,צריך לקחת אותו לבדיקה ואז לראות אם הוא שווה קניה או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה שלך מאוד לא ממוקדת.

הרכב עצמו סבבה, לאנשים מסוימים ולצרכים מסוימים. אם אתה שיפוצניק שסוחב מלט ולבנים ברכב, עדיף שתחפש רכב אחר. אם אתה סטודנט צעיר שמחפש תחבורה נוחה ואמינה מגבעתיים למכללה למנהל בראשון לציון אז זאת אחלה אופציה.

ההצעה שקיבלת סבירה, לא זולה מידי ולא יקרה מידי. ממוצע כזה, שאומר שאפשר למצוא מציאות בזול יותר ואפשר גם לקנות ביותר יקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי בדיקה שלו וחוץ מפגיעות פח שתיקנו הרכב נקי..כמובן שאני יעשה עליו גם בדיקה..ברמת העיקרון אם הרכב במצב מכני טוב והוא משמש לנסיעות יומיומיות קצרות אז ההצעה כדאית לסכום הזה?

• תוכן חדש...