Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההגה אצלי ברכב כבר "יבש" וחסר ברק , ובחלקו העליון הוא מתחיל להוציא סיבים (אחרי שאני נוגע בחלק העליון הידיים שלי עם סיבים של עור) , חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה (או שלא חיפשתי טוב) האם אתם מכירים חומר מזין לעור שיכול לחדש אותו ?

חשוב לציין , תפירה וצביעה הם כרגע בעדיפות אחרונה.

ההגה ניראה ככה (תמונה מגוגל):

repair003.jpg

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם
ההגה אצלי ברכב כבר "יבש" וחסר ברק , ובחלקו העליון הוא מתחיל להוציא סיבים (אחרי שאני נוגע בחלק העליון הידיים שלי עם סיבים של עור) , חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה (או שלא חיפשתי טוב) האם אתם מכירים חומר מזין לעור שיכול לחדש אותו ?

חשוב לציין , תפירה וצביעה הם כרגע בעדיפות אחרונה.

ההגה ניראה ככה (תמונה מגוגל):

repair003.jpg

תנסה את ה-LEATHER PROTECTANT שלנו, לא תצטער.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים בקרוב הרכב החדש מגיע והגה הוא מעור, אני מתלבט איזה חומר לשים?

האם שמים רק הגנה או שצריך גם קונדישנר? ואני משער שבוודאי אפשר להשתמש בopc ולא לקנות את החומרים המיוחדים שמיועדים לניקיון עור בלבד נכון?

פורסם

יש את הערכה המיוחדת של מגווירס לניקוי וטיפוח העור.

היא כולל 2 תכשירים - האחד לניקוי של ההגה, והשני למריחה לאחר הניקוי כדי לשמור על העור.

למרות שמנסיון, הכי טוב זה לשמור על ההגה מקרני השמש באמצעות כיסוי שמש ואפילו איזה מטלית מיקרופייבר שתונח ישירות על ההגה, לגעת בהגה רק עם ידיים נקיות, ולנקות מדי פעם על מטלית ומים.

פורסם

קניתי באייבי מגן שמש כזה להגה למרות שברוב הזמן האוטו חונה בחניון תת קרקעי אבל עדין שיהיה, חשבתי לקנות את Chemical Guys Leather Conditioner

מה אומרים עליו?

פורסם
קניתי באייבי מגן שמש כזה להגה למרות שברוב הזמן האוטו חונה בחניון תת קרקעי אבל עדין שיהיה, חשבתי לקנות את Chemical Guys Leather Conditioner

מה אומרים עליו?

אני משתמש בו לעור ההגה

נותן תוצאות טובות!!

Sent from my MX4 using Tapatalk

rafi

פורסם

תחליב "הזלין" של יעקובי תכשיר לעורות או סנו "ספות" למוצרי עור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אוקי נניח אקנה את התחליב(אתה חייב להראות לי מאיפה קונים כי עדין לא מצאתי!)

עדיין צריך משהו להגנה אחרי התחליב.

פורסם

התחליב הוא מזין לחות ומגן על העור. אתה לא צריך ליישם כלום אח"כ.

אם אתה רוצה אדגים לך בהזדמנות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...