Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מצטער על הכותרת המוזרה.

מחפש רכב שמספיק לזוג + תינוק (עגלה...).

עומדים לרשותי כ-30 אש"ח מזומן ומוכן לשלם עוד כ-400 ש"ח לחודש בעסקת מימון, מה שמשאיר אותי בתקציב של שנושק ל-60 אלף מלמטה.

מה חשוב לי? צריכת דלק סבירה, חייב להיות אוטומטי, אמינות.

צרפתיות לצערי לא באות בחשבון..

חשבתי לכיוון I20 או I30, אולי טויוטה אוריס...

דעתכם?

תודה מראש

פורסם

ההפרש בין תקציב של 35 ל60 אלף ש"ח הוא מהותי ביותר.

לדעתי i30 תהיה בחירה טובה. מכונית מרווחת, אמינה, לא יקרה לתחזוקה, ביצועים טובים לקטגוריה, צריכת דלק סבירה, בטיחותית, מאובזרת, ואת כל זה אני כותב מניסיון של ההורים עם I30CW שגם יצא לי לנהוג עליה לא מעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני גם בתקציב הזה, ולדעתי ה I30 תהיה יותר מ400 שח לחודש כי היא תאכל הרבה יותר דלק מרכב סופר מיני.

ולכן אני דיי סגור על הסופר מיני (כי הוא חסכוני) של סקודה פאביה דגם ספייס (כי יש לו תא מטען ענק וטוב לעגלות)

פורסם

אני חושב שה I30 היא מטחנת דלק.. יש לחבר'ה מהעבודה והם מתלדקים אותה ללא סוף...

אני גם במצב דומה לשלך וחושב בין היתר על C3, C3 picasso, Nissan Note אני יודע שכתבת שאתה לא רוצה צרפתיות, אבל בתקציב שלך (שהוא דומה לשלי :) ) אין כל כך הרבה ברירות.

תוכל לחפש גם סקודה פאביה או רומסטר, יש פה גם חבר'ה שממליצים על פונטו איבו שנחשבת יחסית גדולה.

בהצלחה!

פורסם

אם אתה חושב שניסאן נוט (שהיא לא משפחתית), C3 (שהיא לא משפחתית), פיקאסו C3 (גם היא לא משפחתית), או בעצם כל רכב שכתבת כאן, הן חסכוניות אז אתה טועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

פותח הנושא כתב או סופר מיני, ככה ש C3 כן סופר מיני, C3 פיקאסו וניסאן נוט בקטגוריית המיקרוואנים שהם לטעמי בין סופר מיני למשפחתית, חסכוני עבורי זה כל רכב שעושה לפחות 1:15.

לפי מה שראיתי גם באתר וגם באינטרנט הרכבים שכתבתי עושים לפחות 1:15 (משולב), C3 פיקאסו דיזל עושה גם 1:18 שוב בהסתמך על מידע שקראתי.

איזה רכבים אתה חושב שהם משפחתיים וחסכוניים?

עריכה אחרונה על ידי mosheva
פורסם

הניסאן נוט לא עושה 1:15, גם הC3 לא, רק בגרסת הHDI הנדירה.

האם ציינת בפניו את העובדה שC3 פיקאסו כוללת גיר רובוטי חד מצמדי? אולי הוא לא יאהב אותו? (סביר להניח שאם הוא רוצה אוטומט אז לא יאהב) האם יש בכלל אחת סבירה במסגרת התקציב הזה?

הI30 סטנדרטית בקטגוריה שלה, לא שותה דלק כמו משאית אבל גם לא חסכונית כמו רכב דיזל היברידי.

משפחתיות חסכוניות הן היברידיות או דיזל.

פורסם

ניסאן נוט לא עושה 15 קילומטרים לליטר אבל יחסית למכונית משפחתית "רגילה" היא כן חסכונית. לפי מה שאני יודע 11-12 קילומטרים לליטר בצריכת דלק אמיתית של ניסאן נוט זה לא בשמיים, וזה כן קצת יותר טוב ממה שתקבל ביונדאי i30 או מאזדה 3.

הנוט אולי לא מכונית משפחתית אמיתית אבל היא מתאימה בדיוק לדרישות שציין עדי - צריכת דלק סבירה (ואפילו די טובה), אמינות וגיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי, בניגוד לאוריס). תא המטען שלה די גדול כך שעגלת תינוק תיכנס לשם בקלות והמושב האחורי די מרווח ככה שאין שום בעיה של מקום.

יש לנו אחת כזאת שאמורה להיכנס בימים הקרובים למלאי. מודל 2011, יד ראשונה, 40 אלף קילומטרים. תיכנס לאתר שלנו, תראה אותה. תבוא לאחד הסניפים שקרובים אליך, תראה את הנוט ותעשה נסיעת מבחן, תראה אם מתאים לך. אם כן, תרוויח רכב מצוין שלא מוכר מספיק בשוק.

• תוכן חדש...