Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשת תביעה נגד אל על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, עקרונית כבר הגשתי את התביעה לפני מספר ימים, שכן לדעתי אין ממש מה לדון איתם בנושא בעקבות תשובות שלהם בעבר, וכי שוב בוטלה לי טיסה. אבל נשאל בכל זאת אם יש למישהו ניסיון בקבלת פיצוי עקב דחיה וביטול של טיסות לפי חוק שירותי תעופה מ-2012, הן אם בבקשה או דרך משפט? עד כמה נוטים להגמיש את הפרשנות של "הטיסה בוטלה בשל נסיבות מיוחדות שלא היו בשליטתו, וגם אםהיה עושה כל אשר ביכולתו – לא היה יכול למנוע את ביטולה בשל אותן נסיבות" - ברמה של לרוקן את החוק מכל תוכן?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שביתת טייסים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין לי מושג. השמועה אמרה שהמטוס נחת בדרך במקום אחר בשל איש צוות שלא חש בטוב, אבל זו רק שמועה. לך תדע. זה גם לא מסביר איך נהיה מזה עיכוב של 8:30 שעות בטיסה.

במכתב שהם שלחו לי כתבו רק משהו בסגנון לך חפש את החברים שלך. על זה כבר ויתרתי בזמנו, אבל אחרי ההתנהגות שלהם בסיבוב האחרון נמאס לי.

העתק של התביעה כאן אם זה מעניין מישהו:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/15893839/elal3.pdf

פורסם

כמה תיקונים למסמך שלך:

1. סעיף 10: בתאריך XXX נרכש עבורי מידי נתבעת...

2. סעיף 13: תל אביב-אנקרה-הונג קונג? אתה בטוח? למיטב ידיעתי קונקשנים עם טורקיש עוברים דרך איסטנבול ולא דרך אנקרה.

בנוסף, אני לא עורך דין ולא משפטן, אבל אני לא משוכנע שקיימת לך עילת תביעה: אתה לא "הלקוח" של חברת התעופה, אלא המעסיק שלך, כיון שהוא קנה את הכרטיס עבורך, ולכן לעניות דעתי הלא משפטית אם למישהו קמה עילת תביעה זה למעסיק. אני מעריך שתיכף יגיעו עורכי הדין ויבהירו לכולנו למי קמה עילת תביעה במקרה שמקום עבודה רוכש עבור עובד כרטיס טיסה.

בכל מקרה, בהצלחה בתביעה!

פורסם

צודק בקשר לשני הסעיפים. נתתי ל-3 אנשים לעבור על המסמך לפני שהגשתי, אף אחד לא שם לב. מאוחר מדי עכשיו. לא יודע אם שווה לבצע תיקון של כתב התביעה + מסירה מחדש בשביל הטעויות האלה.

בהתאם לחוק שאני מסתמך עליו, הזכויות קמות לנוסע ולא למשלם בפועל למיטב הבנתי את החוק. למעסיק שלי אולי עילת תביעה נוספת בשל אובדן חצי יום עבודה בשל העיכוב הראשון (הייתי יכול לנחות, להגיע הביתה לפרוק - ואז למשרד), ובביטול הטיסה השני אולי עקב פגיעה ביעילותי בפגישות. את העילות האלו לא העליתי, כי זה נזק שנגרם לו, ולא לי.

פורסם

זה העניין, שלא. אמנם הם לקחו אותנו למלון אחרי שעתיים שלוש לאכול ולהמתין, אבל הם לא טרחו להציע טיסות חלופיות, או להסביר לנוסעים שזכותם לחפש לעצמם טיסה אחרת ולקבל החזר על כרטיס הטיסה. גרוע מזה, בפעם השנייה כשכבר הכרתי בדיוק את הזכויות שלי, לא הסכימו (סוכן הנסיעות/ אל על) לבטל את הכרטיס ללא דמי ביטול.

פורסם (נערך)

א - מתי הודיעו לך על דחיית הטיסה?

ב - כמה שעות הייתה הדחייה?

שואל לגבי הפעם השנייה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תסלח לי, אבל חה! לפרצוף של אל על.

אם זה כך, מגיע לך החזר כספי מלא עד האגורה האחרונה, בלי ויכוחים בלי כלום. תגיד לסוכן פעם הבאה "חוק טיבי מכיר? שלום (ולא?) להתראות".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפילו מופיע באתר של סוכנות הנסיעות קישור לחוק. התווכחתי גם עם נציג שירות הלקוחות וגם עם הסוכן 10 דקות בטלפון בבקשה לבטל את הכרטיס ולהזמין את הטיסות שאמרתי. פשוט סרבו, אמרו שלפי תנאי הכרטיס חלים דמי ביטול, ואם יבטלו יחולו דמי ביטול. אם זה הייתי אני לבד, הייתי שולח SMS ומייל לתיעוד, ופשוט לא מתייצב לטיסה החליפית שהציעו, ומזמין לעצמי כרטיס. כשמעורבת עבודה, זה לא כל כך פשוט.

פורסם

אין כזה דבר, ביטלו טיסה, איזה דמי ביטול בדיוק? לא קיבלת את המוצר שרכשת, ועוד רוצים על זה דמי ביטול? זה נשמע לך הגיוני? זה לא משנה דרך העבודה או לא. בושה וחרפה, רק מנסים לעשוק את האנשים.

פעם הבאה תגיד להם את מה שאמרתי לך, וזהו. מה, הייתה סופת טורנדו? היה צונאמי? לא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...