Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ישן וגודש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בחיפוש אחרי רכבים בשנתוני 00-08 לערך כל מה שעולה לי זה מנוע לא גודש ו/או זללן...

בכל מקרה אני מחפש רכב קטן, לא חדש, גודש (רצוי ידני) וחסכוני.

תקציב? אין משהו קבוע כרגע.

יש חיה כזאת או שאפשר להמשיך לחלום על רכב חדש? :-D

קצת מלח על הפצעים - רכב דומה למה שאני רוצה רק ביפן:

בברכה,

דורי.

עריכה אחרונה על ידי dorysan
פורסם

מה התקציב? בין גודשות קומפקטיות וישנות יש את איביזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם יש אפשרות של כמה שפחות היא תמיד תהיה הטובה ביותר :-D

הרכב עצמו בלי ישור קו וכל שאר הירקות בסביבות ה30k +-

אני לא כל כך מתחבר לאיביזה ומעדיף אחרות, לכן אני שואל האם יש עוד אפשרויות?

פורסם

המנועים הגודשים, הקטנים והחסכוניים זו אבולוציה מוטורית של השנים האחרונות, לא בשנים שאתה מחפש ובטח שלא ב 30,000 ש"ח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי לא עולה לראש שום רכב מהעשור הקודם שהגיע עם טורבו מהמפעל חוץ מה-VAGיות.

יש גם סובארו, אבל לדעתי זה לא ממש עונה על הדרישה.

למרות שזה כנראה לא יהיה רלוונטי עקב השנתון, אבל יש מספר לא גדול של סיטרואן ZX מוסבות (חוקית) למנוע טורבו של פיג'ו 605 - RGX.

הפלוס: רכב גודש עם התנהגות של צרפתיה חמה, מחיר קניה נמוך.

המינוס: שנתון דיי נמוך

• תוכן חדש...