Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

היום במהלך הנהיגה, המופע אורות הזה החל, גם לאחר שכיביתי את הרכב והתנעתי בשנית וזה לא עזר.

IMG_20141204_184044.jpg

מישהו ניתקל במשהו דומה?

מה יכולה להיות הסיבה?

עריכה אחרונה על ידי arie_g
פורסם

שמן מנוע לא מתאים עלול לגרום לבעיות שקשורות בזיהום אוויר, בעיקר ברכבים חדשים עם מערכות פליטה מתקדמות, אבל סטטיסטית כנראה לא שם נמצאת הבעייה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי היום במוסך המרכזי,

והם טענו שזאת הסיבה - יש לציין ששני הטיפולים הקודמים לא נעשו במוסך המרכזי ובקבלה לא מפורט סוג שמן המנוע שהוחלף.

יש להם דרך לדעת זאת בוודאות?

- לא היה לי זמן אז לא ביצעתי את התיקון שהם אמרו כף שאין לי כרגע דרך לדעת אם זאת אכן הסיבה

פורסם

נתון נוסף: בבדיקת OBD, מדובר בשגיאה P0011

יש למישהו רעיון?

האם ייתכן שהם הצביעו לכיוון של השמן כדי לשלול את האחריות ועל מנת "להפחיד" אותי לעשות את הטיפולים במוסך שלהם?

פורסם
שלום

זה מצביע בדרך כלל על בעית זיהום אויר שנובעת ממיר קטליטי לא יעיל או חיישן חמצן או שניהם

בתקלת זיהום אויר הנורה בדרך מהבהבת ולא דולקת קובע

פורסם
נתון נוסף: בבדיקת OBD, מדובר בשגיאה P0011

יש למישהו רעיון?

האם ייתכן שהם הצביעו לכיוון של השמן כדי לשלול את האחריות ועל מנת "להפחיד" אותי לעשות את הטיפולים במוסך שלהם?

זה תקלה של קידום לא תקין של קמשפט ומכוון שהקידום מתבצע על ידי מערכת היראולית של שמן המנוע אז איכות השמן והפילטר יכולים הסיבה לתקלה
פורסם

יש קצת מעל הקו הנמוך, נראה לי שבכל מקרה אסע מחר למוסך שאני סומך עליו.

עוד שאלה קטנה בנושא, יש לי בעיה בנגן האודיו, האם האחריות על הנגן היא בתוקף? כלומר האם זה שהשמן הלא נכון הוחלף מבטל גם את האחריות של הנגן?

פורסם

אני לא מספיק מבין.

בהגיון שלי אז כל דבר שהם יוכלו להסיר ממנו אחריות הם יסירו.

השאלה שלי היא על מה זה משפיע?

נגיד, אם תהיה לי בעיה בחשמל של החלונות והאוטו עדיין במסגרת זמן אחריות היצרן (בתוך השלוש שנים) , האם זה יתוקן במסגרת האחריות או שיגידו שהאחריות מבוטלת?

פורסם

לא שזה ממש עוזר לך עכשיו, אבל זו בדיוק הסיבה שבתקופת האחריות מומלץ לטפל במוסכי היבואן, גם אם זה לא נעים לכיס.

איזה שמן מנוע שמו לך בטיפול האחרון? מתי החליפו אותו פעם אחרונה? מה הבעייה של הנגן? תן יותר פרטים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קוד תקלה כמו שלך אומר שכנראה לא טיפלו ברכב כמו שצריך. צריך לבצע ניקוי ייסודי של אגן השמן + לנקות את המסנן הראשוני + לבצע טיפול עם חלפים איכותיים מקוריים ולקוות לטוב.

• תוכן חדש...