Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש רכב בתקציב של 20-40 (עם עדיפות ליותר קרוב ל20 :)) לנסיעות סופ"ש ונסיעות קצרות בכביש המהיר עד 30 דקות כ-3 פעמים בשבוע.

הרכב ישמש אותי לצרכי פנאי בלבד. אני רווק ולא חייב רכב גדול, וגר קרוב לעבודה (הולך ברגל, גר בתל אביב).

עד עכשיו הסתדרתי מצויין עם סוברו אימפרזה 2000 עד שהמנוע התקלקל ותכלס לא הייתי מחליף אותו עוד כמה שנים כל עוד היה נוסע.

בממוצע עושה כ10000 ק"מ בשנה, רוב הנסיעות מחוץ לעיר באיילון בטווח של עד חצי שעה נסיעה (מתל אביב לאזור לטרון\בן שמן).

חשוב לי שיהיה רכב בטיחותי וחיסחוני בדלק, לא ממש משנה אם ידני או אוטומאט ושיהיה אמין. מראה חיצוני פחות משנה לי. יהיה נחמד אם יעיץ מהר וירגיש חזק, אבל זה בונוס.

חשבתי על:

- סוברו אימפרזה משנתון גבוה יותר 2007 כזה מתאים לתקציב, אבל הבנתי שהם לא ממש מפנקים בפנים ושותים דלק (האוטו הישן שלי עשה 1-9 1-10)

- מאזדה 3 - 2005+

- סיאט איביזה?

אשמח להמלצות, תודה!

פורסם

כרגיל... רנו מגאן 2008-9 תהיה הקנייה הכי טובה שאתה היכול לחשוב עליה. 20-35 אלף ש"ח (ל- 2009 סופר שמורה ומאובזרת), ואם קנית טוב, יש לך יופי של מכונית, חסכונית מאוד, בטוחה, נוחה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...