Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

רציתי לשתף אתכם בתנאי השירות המזעזעים של אופטיקה הלפרין.

קניתי משקפי ראיה בתאריך ה-31.10, בזמן הקנייה המוכר הודיע לי שתוך עשרה ימים המשקפיים יגיעו ויצרו איתי קשר.

עבר שבוע ועוד שבוע ולא הגיע כלום, התקשרתי לבדוק מה קורה עם זה אמרו לא הגיע אין מה לעשות וניתקו לי בפרצוף.

אוקיי את זה עוד ספגתי, אחרי עוד שבוע שוב התקשרתי ואמרו אין מה לעשות עוד לא הגיעו המשקפיים, פה כבר התעצבנתי והתקשרתי לשירות לקוחות ובצעקות הודיעו לי שהם מצטערים וינסו לפצות אותי שאני אחכה עוד יומיים ואם לא יגיעו המשקפיים אני אקבל זוג נוסף במתנה.

כעבור יומיים כמובן שלא הגיעו המשקפיים והתקשרתי שוב, הפעם אמרו מחר, כמובן שמחר הגיע ושוב כלום, בנוסף שוב יחס ביזיוני מצד מנהל הסניף שבו שוב ניתקו לי את הטלפון בפרצוף.

רק היום הגיעה הישועה והתקבלו המשקפיים, כמובן ללא הפיצוי שהבטיחו שהמנהל ניסה להתנער ממנו בטענה שלא דיברו איתו משירות לקוחות והוא לא מתקשר לאף אחד עכשיו.

אני כבר התייאשתי ולא בא לי מהם כלום, כמובן שלעולם לא אחזור לאופטיקה הלפרין.

פה למדתי שמה שזול עולה ביוקר, חודש שלם הייתי בלי משקפי ראייה בגללם ובקושי תפקדתי.

25 ימים לאספקת משקפי ראיה, מטורף!!!

פורסם

אופטיקה יצאו לא מזמן במבצע כלל ארצי של משקפי ראיה ב125 שקלים. כמות האנשים שרצו לקנות הגיע לעשרות אלפים, בגלל זה זמני ההמתנה שלך היו גדולים כל כך, בגלל כמות ההזמנות והכמות שהם היו צריכים להכין. הבעיה היא שבסניף ידעו בוודאות על העומס אבל משום מה החליטו לערבב אותך ב"תכף יגיע".

פורסם (נערך)

ז ה המחיר של רכישה ז ולה.

קוריוז - לפני 4 חודשים הייתי בפינלנד, וראיתי מבצע על משקפי ראיה. נכנסתי לחנות להתעניין, זמן האספקה המשוער - שבועיים. ומדובר בחנות מכובדת בעיר גדולה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוריד תוכנה שמקליטה שיחות, אם הייתה לך הקלטה שבה הם מבטיחים לך זוג נוסף פיצוי הם היו נותנים את הפיצוי כמו טעטאלה.

אתה תראה שמתי שהוא זה ישתלם לך אם לא בפעם הזו אז בכל פעם אחרת שיבטיחו לך משהו טלפונית.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

פעם ראשונה שקניתי בהלפרין אבל כשקניתי היא אמרה לי שהמשקפיים יגיעו במקום שבועיים בערך חודש.. וקיבלתי אחרי 4 שבועות בדיוק. סתם נפלת על מוכרת מעפנה ואם יש לך תיעוד אז תדרוש את המשקפיים, סתם כדי שתרגיש שלא היית עצבני סתם.

• תוכן חדש...