Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, החלטתי לרכוש רכב, אני לא מבין בדברים האלה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

התקציב שלי עד 40K

הפרמטרים החשובים לי ברכב בדיוק לפי הסדר הזה:

1. אמינות

2. יופי

3. חסכוני

עוד דברים שיש לציין, לא משנה לי גיר ידני או אוטומטי.

עדיפות לקילומטרז נמוך כמובן יחסית לשנת ייצור וליד נמוכה (עד יד שנייה).

עוד דבר אני בן 26 רווק ככה שהגודל של הרכב לא משנה לי, זה יכול להיות רכב בעל 3 דלתות, רכב עם שני מקומות או סדאן זה לא משנה.

עוד דבר שאשמח לקבל עצה בו זה לדעת את הפרוצדרות בקנייה של רכב יד שנייה, איזו בדיקות אני צריך לעשות ועל חשבון מי זה אמור להיות אני או המוכר? ואיך אני מוודא את התקינות של הרכב והאמינות של המוכר, ושאני לא קונה חתול בשק.

חוץ מזה אם יש עוד פרמטרים שעליי לחשוב\לבדוק\לדעת אשמח אם תיידעו אותי.

אני חשבתי על מזדה 3, זה רכב יפה ואמין אבל אני רואה שבתקציב שלי הם נמכרים על קילומטרז די גבוה (100KM) האם זה רע?

אשמח לקבל המלצות איכותיות, תודה.

עריכה אחרונה על ידי tomcoh
פורסם

לך אחורה, תראה המלצות (גם שלי, כמובן) לאנשים ששואלים שאלות כאלו... יש גם מאמרים בעניין של איך להתנהל...

לגבי היופי - אל תשכח שזה משהו מאוד אישי - כמו שאני קולט אותך, לעולם לא תסתכל על מה שמדבר אלי (פיג'ו 404, למשל)...

לטעמי את התמורה הכי טובה למחיר נותנת רנו מגאן 2008-9. אם תמצא אחת כזו 5 דלתות או 3 דלתות, היא תתאים לך כמו כפפה ליד. סדאנים כאלה יש בכל יום כמה וכמה מודעות חדשות, כך שתוכל להיות מאוד בררן. בהצלחה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

תודה על התגובה, מה לרשום במנוע חיפוש כדי למצוא שאלות דומות?

לגבי הרנו לא אהבתי את הלוק, תראה אני בן 26 רווק נוהג לבד על האוטו ככה שלא אכפת לי רכב בסגנון מיאטה אם היה בתקציב שלי זה אחלה.

בכל מקרה התכוונתי יופי סטנדרטי גולף,מזדה 3,פיגו 206, לא יצורים...

תראה אני לא מבין בדברים האלה בכלל ואני מפחד שיעבדו עליי או לקנות משהו לא מתאים.

יש לי תקציב של עד 40K אני כמובן לא רוצה להפסיד כסף עליה, רוב הסיכויים שאני לא אחזיק אותו שנים רבות, אז לפי זה איזו שנה אני אמור לחפש ועד איזה ק"מ זה נחשב סביר.

הכי חשוב לי זאת האמינות של הרכב ושהחלקי חילוף יהיו זולים (שקט נפשי) ושיהיה יפה ומהנה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי tomcoh
  • תוכן חדש...