Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן,

הערב הdell n5110 שלי שרף עוד יציאת USB, לפני כשנה הפסיקה לעבוד לי יציאת הUSB2 (כאשר בתוכה היה הunifying receiver של לוג'יטק), המחשב פשוט הקפיץ הודעה שהוא הפעיל איזה הגנת power surge ביואסבי. והיציאה מתה מאז, היום נשרפה היציאה המשולבת (USB/ESATA) שוב עם הדונגל של לוג'יטק..., נשארתי עם 2 יציאות USB3, הפעם אני קצת חושש (אני לא נוהג להוציא את הדונגל כשאני מכבה את המחשב...)

ניסיתי את כל התיקונים של מיקרוסופט ושאר תוצאות גוגל, אבל נאדה.

אשמח לעצתכם:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צריך לבדוק אם הבעיה היא ברמת החומרה או במערכת ההפעלה.

יש היום הרבה לוחות שיודעים לזהות USB במסך של הגדרות הביוס.

תבצע אתחול למחשב כשדיסק און קי מחובר לשקע וכנס לביוס. חפש שם אם הוא מזהה אותו ככונן.

(לפעמים זה במסך של boot order)

פורסם

אבדוק, תודה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הודעת powersurge בדרך כלל קשורה לקצר שנוצר בלשוניות של ה-USB. לפעמים תוקעים פנימה Device סיני שלא מורכב כראוי ואז הוא מעקם את הלשוניות (למרות שדווקא לאחרונה קיבלתי סידרה של מארזים עם USBים דפוקים מהמקור, שזה די נדיר).

תסתכל פנימה מקרוב ותראה אם הלשוניות לא התעקמו ונוגעות אחת בשניה או במסגרת המתכת. תנסה ליישר...

פורסם

מה שגרם לזה הוא הunifying receiver של לוגיטק... :(

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...