Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פונטו איבו 2011 ידני , התקשרתי הבוקר לקבל הצעת מחיר במוסך המרכזי בחיפה (שפיק מזאווי) עלות הטיפול 30 היא אלף שקלים וטיימינג גם באזור האלף זה מה שהוא אמר לי. מצד שני חבר הציע לי לגשת למוסך התאומים בצ'ק פוסט בחיפה התקשרתי והבחור אמר לי שמחיר אצלו הוא לטיפול 30 הוא 450\500 וטיימינג 500-600 (כמעט חצי) אבל הוא אינו מחזיק חלפים מקוריים אלא רק תחליפים אבל ברמה מצוינת, ציין שפיאט לא מייצרים חלפים לכן גם זה לא כ"כ רלוונטי.. שמעתי כבר כמה וכמה המלצות למוסך ה"תאומים" ועכשיו ההתלבטות שלי לאן לגשת. ההתלבטות כמובן כי יש הפרש ניכר בין שני המוסכים. אשמח לראות את דעתכם !!

פורסם

לא מעניין מה אמר לך המוסך השני, תדאג שיהיו חלפים מקוריים ולא שום דבר אחר בטיפול, אין סיבה שיהיו חלקים חליפיים, אלא אם זו רצועת טיימינג, ומשאבת מים. השאר כמו פילטרים ופלאגים כדאי שיהיו מקוריים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני בטיימינג למשל משתמש במקורית, עלה לי כולל עבודה כ 1200 ש"ח במוסך מורשה - ללא משאבת מים לא היה צורך והיא היתה תקינה.

גם כשעשיתי במוסך לא מורשה עם מיצובישי סופר לנסר ישנה שהיתה לי המחיר היה דומה, 1500 כולל משאבה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...