Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על יונדאי אקסנט 2008 או טיוטה קורולה 2004 בתקציב של 20-25K ולבסוף הבנתי שאולי כדאי להוסיף עוד 10-15K ואני יכול להשיג כבר טיוטה קורולה 2008 רובטית .

חשוב לי : 1. נוחות נסיעה ( לא רכב קטן)

2. חסכונית בדלק יחסית

3. אמינה

4. שלא יהיה לי קשה למכור אותה

אגב, מתלבט אם כדאי את הדגם המפואר יותר GLI רובוטית 1.6 מליסינג או להסתפק בדגם Sun רובוטית 1.6

פורסם

בתור בעל אקסנט 2009 1.4,אני יכול להגיד לך שמצד 1 זה רכב אמין,אחזקה זולה,די חסכוני בדלק אם אתה נוסע רגוע בלי מזגן ובדרכים מישוריות כי בעליות או עם מזגן הרכב מאבד כוח,לכוח קח 1.6 ,החסרונות שלו:

די חלש בעליות או עם מזגן

לוקח דלק עם מזגן בצורה מוגזמת

קורה לי מלא בחורף שבגלל הגשם נתקע ההגה ,אגב זה או אלטרנטור או גלגלים

פורסם

אולי בכל זאת תשקול גם רנו מגאן? בסביבות 30,000 אתה יכול למצוא אחת 2009 שמורה ומלוקקת - חסכונית, נוחה, בטוחה, אמינה... מה עוד חסר?

אה, שקשה למכור? תגיד תודה. בשל כך קל לקנות, ואם תשמור עליה יפה, תתפלא אבל גם תוכל למכור אותה לא רע.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לדעתי אין קשר בין נוחות נסיעה לגודל הרכב, טויוטה קורולה לא מצטיינת הקטגוריה בנוחות, לדעתי היא לא מרשימה במיוחד, הייתה להוריי כזאת, יצא לי לבלות גם בתור נהג וגם בתור נוסע, לא התרשמתי במיוחד.

מבחינת צריכת דלק היא אכן חסכונית מהמשפחתיות 1.6 האוטומטיות, אבל אל תצפה שהיא תעשה לך 1:20 מחוץ לעיר ו1:15 בעיר.

אמינות - אנחנו לא התרשמנו, הגיר היה צריך הרבה פעמים איפוס, משאבת מים שהתחילה לנזול אחרי שנתיים, מערכת מקורית ששבקה חיים אחרי שנה וחצי בערך, מושב נהג שהיה נופל כל הזמן גם אחרי החלפה.

שוק עתידי - בעייתי, לגיר הרובוטי יש שם רע בארץ. לא יהיה קל למכור.

בתקציב הזה (45-50) הייתי מחפש יונדאי i30, תמורה טובה יותר לכסף לדעתי, יותר מאובזרת, יותר בטיחותית, לא פחות אמינה, ביצועים סבירים מאוד למשפחתית, לא יקרה לאחזקה ויש לה שוק לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...