Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התקציב עמד על 10,000.

אחרי חיפושים מייגעים נמצא הרכב הבא:

סיאט קורדובה יד ראשונה שנת 2001 ידנית, מנוע 1.6.

קילומטראז' נמוך מאוד יחסית לשנתון וזה בעיקר כי לא היו כמעט נסיעות בין-עירוניות.

טופלה ב11 שנים הראשונות אך ורק במוסך מורשה, כרגע ב-3 שנים האחרונות לא במוסך מורשה מפאת עלות טיפולים.

יש קבלות לכל הטיפולים שבוצעו ברכב.

הרכב נראה מאוד שמור יחסית לגילו המתקדם והכי חשוב שהרכב עומד בתקציב.

בעל הרכב היה כנה איתי לגבי כל הבעיות והדברים הקטנים באוטו שתכלס לא נשמעים קריטיים.

הרכב אף פעם לא עבר תאונות, שילדה נקייה, אין מכות פח.

על פניו נראה שהרכב נשמע כמו מציאה וכאן באה ההתלבטות והשאלה שלי, האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה?

או שזה מיותר בגלל גיל הרכב והתקציב שהוקצב ופשוט להאמין לבעל הרכב שהרכב לא עבר שום תאונות?

האם כדאי לקנות את הרכב?

תודה מראש.

פורסם

"בעל הרכב היה כנה איתי לגבי כל הבעיות והדברים הקטנים באוטו שתכלס לא נשמעים קריטיים." - מה הבעיות והדברים הקריטיים שיש לרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא לא להאמין לאף

אחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
"בעל הרכב היה כנה איתי לגבי כל הבעיות והדברים הקטנים באוטו שתכלס לא נשמעים קריטיים." - מה הבעיות והדברים הקריטיים שיש לרכב?

בעיות פלסטיקה קטנות בתוך הרכב שאופייניות לרכב בן 14, דהיית צבע בגג הרכב, ספויילר שהחיבור טיפה רופף בצד אחד.

בגדול פה זה מסתיים.

אז לקחת לבדיקה אתם אומרים?

פורסם

מציע, לפני שאתה פונה לבדיקה, לפנות למוסך - או מוסך שאתה בקשר איתו/יש לך המלצות חמות עליו, או מוסך פולקסוואגן/סיאט הקרוב ולבקש את עצתם.

אל תבקש "בדיקת קניה" - בקש מהם לייעץ לך אם לקחת לבדיקה, שאל אם הם מוכנים לבדוק מה נדרש ליישור קו..., תן להם להבין שאתה רוצה לתחזק אותו היטב...

בגדול זה רכב אמין ומוצלח שאני לא אוהב בגלל תנוחת הישיבה והמתלים הקשוחים יחסית, אבל בסופו של דבר זו קניה טובה.

כמו כן בקש שייבדקו את בית התרמוסטט - אלה מתפרקים לעתים תוך כדי נסיעה והדבר גורם לנזק גדול.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אין לי לצערי מושג לגבי מוסכים שיכולים לעזור לי בעניין, בדיוק בגלל זה אני שואל האם כדאי ישר לקחת לבדיקה.

להגיד את האמת אני כבר מתחיל להתייאש מלחפש לקנות רכב, התרוששתי מבדיקות רכבים שבסוף לא לקחתי...

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מוסך פולקסוואגן/סיאט הקרוב ולבקש את עצתם.

אל תבקש "בדיקת קניה" - בקש מהם לייעץ לך אם לקחת לבדיקה, שאל אם הם מוכנים לבדוק מה נדרש ליישור קו..., תן להם להבין שאתה רוצה לתחזק אותו היטב...

יש שירות כזה?

פורסם
יש שירות כזה?

לא, אין שרות כזה.

ובכל זאת, אם תפנה בנימוס, תבקש עזרה ותמתין בסבלנות עד שמישהו יתפנה אליך, כל מוסך שמנוהל נכון, יעזור לך. מוסך שלא יעזור לך, תתרחק ממנו אח"כ!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בבאר שבע יש את עוז ממוסך ברע"מ זה מוסך מורשה צ'מפיון שנמצא ליד ה one עוז בחור מאוד נחמד והמחירים אצלו מאוד הוגנים.

תוכל להתייעץ איתו בנוגע לרכב.

פורסם

רכב מעולה ועמיד. היו לנו שלוש כאלה ידניות כולל 1600 שזה מנוע מעולה (האחרונה מ 2007 עדיין, יד ראשונה כמובן ועשתה קרוב ל 200K ללא בעיות, הבובה לא למכירה).

חובה לקחת לבדיקה למרות שנשחקת מהעניין, אפילו במוסך מורשה או במוסך פרטי שאתה מכיר וסומך. הוא יוכל להפריד בין העיקר והטפל (וברור שברכב בן למעלה מ 10 שנים יהיו כאלה).

בדוק שברדיאטור יש נוזל קירור מקורי של פולקסווגן ולא מים. זה קריטי בתחזוקת הרכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אצלי במשפחה היתה קורדובה 1.4 2004 ו 2005 , פולו 1.4 משנים 2002, 2003 וכרגע 2007.

במורשה צ'מפיון ברע"מ עלות טיימינג סביב 2200 ש"ח כולל מע"מ חלקים עבודה ושנתיים אחריות.

• תוכן חדש...