Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a3 VS Alfa Romeo Giulietta VS Volkswagen Scirocco

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ותודה מראש על העזרה!

התקציב שלנו עומד על כ120-140 אלף שקלים ואלו המכוניות שפחות או יותר שמנו עליהן את העין ורציתי לדעת לפי הפרמטרים שחשובים לנו איזה רכב הכי כדאי לנו לרכוש

הכוונה היא לA3 1.8 , Giulietta 1.4 170 hp , scirocco 1.4 160 hp

הכי חשוב לפני הכל - אמינות! לא מחפש רכב שיראה מוסך כל כמה חודשים ובמיוחד כשמדובר ברכב משומש אנחנו מעדיפים ללכת על הרכב הכי אמין מביניהם

אחר כך חשובה צריכת הדלק - הרכב הקודם שלנו היה יונדאי טוסון ויש לנו טראומה בנושא כך שתצרוכת הדלק גם היא משחקת חלק חשוב

אחרי השניים הראשונים שהם באמת הכי חשובים יש גם דברים אחרים:

3. נוחות ואיכות נסיעה - שיהיה כיף לנהוג ולא ירגיש כמו מתקן בלונהפארק, כשגם עוצמת המנוע יכולה להיכנס בקטגוריה

4.שוק בארץ למכירה עתידית - לא רוצים להיתקע איתו עוד כמה שנים

5.רמת האבזור שאפשר להשיג בהתאם למחירים

6.מראה ספורטיבי

כמובן שאם יש רכב אחר שעולה לכם לראש שעונה על הדרישות האלו אשמח לשמוע עליו!

ושוב תודה!

פורסם

אמינות בראש - נשארנו עם הג'ולייטה והאודי

צ.הדלק בטוסון הינה מופרזת ועומדת על 6-7 ק''מ ליטר, ברכבים מודרנים מוגדשים ניתן להגיע לצריכות דומות תחת עומס כבד, בנהיגה נורמטיבית ורגועה תוכלו להשיג צריכה ממוצעת טובה באופן ניכר.

כאן האודי שידה על העליונה, היא איכותית ונוחה מאשר הג'ולייטה אשר מציעה בעיקר עיצוב וכוח אך נופלת ברמת החומרים והאבזור.

ברמת הסחירות זה סגמנט קשוח שתלוי בהמון דברים וקשה לנבא, אבל ל2 הרכבים הללו יש קהלי יעד וחסידי המותג, כך שהסיכוי למכירה הוא גבוהה לדעתי

מראה ספורטיבי הוא עניין של טעם..

אם זה היה תלוי בי והיה לי את התקציב אז סדרה 1, הדור החדש פחות נאה לטעמי מהדור הקודם אך עדיף עליו מכאנית ובאיכותיו, אחת כזאת עם M פאק בשבילי!

לדוגמא :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=16d438acf27e27db475e7fe92186ce30aa6

(אין לי קשר אליו כמובן)

פורסם

כך בחשבון שגם אם האמינות טובה הרי שמחיר החלפים והתחזוקה השוטפת גבוה משמעותית. מכיוון שאתה מתכוון לרכוש רכב בן 2-5 שנים הרי שגם עם הוא שמור יתכן ובמשך השנתיים הקרובות יסבול מכשל כזה או אחר וכמובן שגם מתחזוקה ובלאי רגילים.

לכן כל מכונית "יוקרה" תעלה יקר מאלטרנטיבה "נורמלית".

לי יש גיוליטה בת 2.3 שנים והיתה לי גם מיטו בת 2 לפני כן וכל עוד הרכבים היו חדשים האמינות היתה טובה מצד שני כל טיפול היה מאוד יקר וגם כשראיתי את מחירי החלפים והתיקונים העתידים לא ממש חייכתי ...

רק כך בחשבון :)

פורסם

השירוקו עם 2 דלתות ו-4 מקומות פונה לנישה של אלו שלא זקוקים לרכב משפחתי. לעומת זאת, לאאודי גרסאות עם 3/5 דלתות שתיהן עם 5 מקומות ולגולייטה 5 דלתות ו-5 מקומות. לא ציינתי את מצבך המשפחתי, אך השירוקו הרבה פחות נוחה למשפחה ולכן גם מי שיקנה אותה בעתיד יעשה שיקול דומה

לגבי השוק למכירה עתידית, רק נביא יספר לך..כלל אצבע שככל שהדגם עם היצע קטן יותר ועם ביקוש גדול, יהיה קל יותר למכור אותו בעתיד. דגמי המילאנו המאובזרים של הגולייטה נדירים יותר, דגמי ה S LINE של אאודי יותר נפוצים נכון להיום.

רכבים נוספים שתוכל לשקול הם אינפיניטי G37 עם מנוע 3.7 ו-320 כ"ס, עוצמה לא חסר, צריכת דלק גבוהה יותר, אך הרכב מאוד אמין.

דרור

פורסם

אתמול החלפתי חיישן "מאף" 1700 שח (האודי S3).

הרכבים שרשמת גם האלפות וגם השירוקו הA3 יקרים לאחזקה ותחזוקה,חיישנים שמפסיקים לעבוד,כוהלי הצתה ששובקים פתאום,אלו דברים

שהולכים בתדירות גבוהה...כמו שאמרתי צריך לדעת לאן אתה מכוון.

אבל מנוע וגיר כשהרכב תקין,לא תמצא שילוב משכנע יותר מזה. קיצר הרבה יתרונות אבל גם חסרונות.

פורסם

מאוד התלהבתי מהסדרה 1 והשירוקו ירדה מהפרק

צריכות הדלק פחות או יותר דומות וכך גם היתרונות והחסרונות

השאלה העדכנית היא על איזה מהם הנסיעה הכי מהנה וכיפית? הן כולן די נמוכות וקרובות לכביש כך שיש חשש יותר גבוה להרגיש מהמורות במפרים וכל מיני בעיות בכביש..

פורסם

מבין האופציות הללו, הכי מהנה היא ה-1. היא יחסית צפופה במושב האחורי ותא המטען שלה די צנום ביחס לשאר. אם זה לא מהווה מכשול, ללא ספק הייתי מציב אותה כראשונה ברשימה. ה-118i נוסעת נהדר (ותמיד אפשר לחזק עם תוכנה). במפתיע, גם ה-116i די מפתיעה ביחס לנתונים (וכמובן שאותה ניתן להביא לרמת ההספק של ה-118i +- בעזרת תוכנה).

(ביגמק, אתה רחובותי במקרה?)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מצאתי 118 יד שניה בכל האתרים בהם חיפשתי.. ואני גם מניח שהיא לא בתקציב שלי

לעומת זאת ה116 מצאתי הרבה וגם כאלה שנראות מעולה

תא המטען ממש לא מהווה בעיה והמרחב מאחורה אולי טיפה אבל סביר להניח שלא אסיע שם יותר משני נוסעים

מה זאת אומרת להביא אותה לאותו הספק בעזרת תוכנה? סליחה על הבורות

פורסם

3 הרכבים שרשמת הם בעלי נתונים דינמיים די דומים כשה A3 יותר קרוזרית מרשימה ופחות דינאמית מהשלושה.

לדעתי הרכב היותר דנאמי שיכול לעניין אותך הוא הגולף GTI או הזולה יותר סיאט ליאון FR מנוע 2.0 ומכלולים זהים לגולף שתתאים יותר לתקציב שלך.

460-470 קמ למיכל דלק ,אמינות סבירה הנאה מנהיגה,סחירות.

פורסם

מה זאת אומרת להביא אותה לאותו הספק בעזרת תוכנה? סליחה על הבורות

תוכנת ניהול מנוע-צ'יפ שמעלה את הכוח סוס ואת הקגמ בכמה אלפי שקלים...

פורסם

חוקי? לא ממש. אבל איזה בוחן בדיוק יעלה על זה? צורבים אותה. זה לא קיט חיצוני שנראה לעין (אלא אם מדובר בקופסא).

יש הטוענים כי שדרוג התוכנה (או התקנת קופסא) דווקא משפרת את צריכת הדלק. יש גם כאלו שיגידו אחרת. אני בטוח שיש כאן מספיק שיוכלו להגיב לך בהרחבה מניסיונם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם נוסעים רגוע אולי הצריכה משתפרת. אבל כשיש לך יותר כוח, אתה לוחץ יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...