Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחר ביקור בסוכנות סוזקי, שלא רצו לשריין לי רכב(קרוסאובר 1.6 2X4 אוטמט) לינואר, בטענה שיכול להיות שיעלו המחירים בגלל המיסוי החדש.

אשמח להבהרה ממי שיודע/יכול להעריך מה יהיו השינויים במיסוי על כלל הקטגוריה ובפרט הרכב הנ"ל שכרגע בקבוצה 3.

האם לדעתכם המחיר ישתנה מ119(וגם בשאר הקטגורייה, משפחתיות וכו)?

נ.ב. במסגרת ימי המחירות עד מחר, הציעו לי הנחה של 1500 שח אם אסכים לקבל את הרכב החודש, לא מוכנים לשמוע על פתיחת הזמנה לינואר במחיר מלא, לדעתכם משתלם? יש סיבה לא לחכות לינואר? הרכב לא דחוף לי.

עריכה: השרשור הזה נוטה לכיוון יעוץ ברכישה, מצטער אם לא פתחתי במקום הנכון.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

אותה שאלה אני גם מתעניין לגבי למשל ניסאן קשקאי (רכב דרגת זיהום 13) בגלל שזה מנוע דיזל

כמה זה צפוי להשתנות אם בכלל?

פורסם

זה בדיוק מה שאני חשבתי באותו רגע, ביחוד שזה ממש לא נשמע משתלם, מצד שני אם אדע שמחיר הרכב יעלה בתחילת השנה, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

ברמת העיקרון אני רוצה שהרכב יהיה רשום בינואר, אך אם צפוי הבדל שעולה על 3 אלף שח, אשקול לחיוב לרכוש השנה.

אשמח למי שיודע להעריך/ או יש לו מידע כלשהו לשתף אותי.

פורסם

לפי מיטב הבנתי מדובר על התייקרות של סביב ה2500 ש״ח בממוצע לרכבים בסדר גודל של מעל 100000 ש״ח , כדאי או לא זה כבר תלוי בך, נכון לרגע זה ההתייקרות תחל ב1/1 אלה אם ישתנה משהו ברגע האחרון וכרגע לפחות לא נראה שמישהו מתעסק בנושא הזה(למנוע את ההתייקרות) גם אני באותה דילמה אבל אם אני אקבל עסקה מפתה עכשיו בגלל שאנחנו בסוף השנה אני אסגור עכשיו ולא אמתין לינואר. הקנס של ה2500 נראה דיי וודאי כרגע

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

סביר להניח שמרבית היבואנים ייספגו את עליית המס, כפי שקרה בפעם האחרונה.

אני הייתי מחכה לינואר ולמבצעים שיהיו בו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא הייתי קונה עכשיו רכב בהנחה של 1500 ש"ח כשעוד מעט מתחלפת שנה ואין מה לעשות, הישראלי יראה שנת עלייה 14 או 15 וידבק לזה.

בד"כ אני לא ממליץ לקנות רכב לפי גחמות מי שתמכור לו, אך במקרה הזה אני חושב שזה ישתלם לך בסופו של דבר לחכות את החודש הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם ליבואן יש רכבים למסירה - שווה לחכות עוד שבועיים/שלושה - יש סיכוי שההנחה תהיה גדולה יותר.

יש מן נטיה מוזרה להשיג יעדים לפני סוף שנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאלה העיקרית היא מה יקרה למחיר בינואר, אני יודע שאני מעדיף לקבל את הרכב בינואר עד להפרש של 3 אלף שקלים.

זה תקין שלא ניתן לבצע הזמנה לינואר? גם בחודש הבא?

פורסם

קשה לי להאמין שאם יעלה ההפרש יהיה גדול, אתה תפסיד כך או כך (עליית מחיר בינואר או שנתון 2013 כשתמכור).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אם אתה לא צריך רכב עכשיו, אל תקנה רכב עכשיו.

אם תקנה עכשיו, עד שיגיע ינואר תפסיד את אותם 3000 ש"ח בירידת ערך, אז מה זה משנה? יתרה מזו, כמו שאמר DJI (יש קשר לפנטום?), כשתחליט למכור אותו - למרות שאני בדרך כלל נגד ייעוץ במכירה לפני קניה, כשזה נוגע לרכב חדש וזה בסוף השנה, אני חושב שיש לזה משקל - אנשים פרטיים יראו רכב שנת 2014 ולא 15, רק יחידי סגולה מעוניינים בחודש העליה לכביש. אם תחליט לעשות טרייד אין אצל מי מהיבואניות, הן בוודאות לא יתחשבו בחודש העליה ככה שאם תרכוש רכב עכשיו, ב-80% מהמקרים בכל הנוגע למחירון זה יהיה שקול לרכב ינואר 2014, וככה אתה מפסיד הרבה יותר מ-3000 ש"ח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
השאלה העיקרית היא מה יקרה למחיר בינואר, אני יודע שאני מעדיף לקבל את הרכב בינואר עד להפרש של 3 אלף שקלים.

זה תקין שלא ניתן לבצע הזמנה לינואר? גם בחודש הבא?

מה זה תקין? אין חוק בנושא.

כנראה שנפלת על איש מכירות או סוכנות שלחוצה לסגור את היעדים שלה לשנת 2014 ולכן הלחץ עליך לסגור עכשיו ולקבל את הרכב עוד השנה. אם אתה לקוח של 2015 אתה חשוב אבל אל תעלב, בעדיפות שניה. כרגע צריך להגיע ליעד של 2014 אחרת ראשים יעופו.

תתעזר בסבלנות. אלא במקרים חריגים במיוחד, להזמין רכב בנובמבר ולקבל אותו בדצמבר זאת טעות. כבר הסבירו לך כאן קודם למה.

המיסוי על הרכבים אמור לעלות ב-1.1.2015. שום דבר לא מונע ממך לפתוח הזמנה שבוע קודם, למרוח קצת את עניין התשלום ולקבל את הרכב בינואר. זאת ועוד - סביר מאוד להניח שבתחילת השנה היבואנים עוד ימכרו מלאי של רכבים שהגיע לארץ עם המיסוי הישן ובמחיר הישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מגיע מעמדה של הגנה, שנה טקטיקה. כנס בסוף דצמבר לכמה סוכנויות של סוזוקי, שב עם מנהל האולם ותוציא ממנו הבטחה שהרכב יעלה בינואר ושהמחיר לא ישתנה אחרת אתה לא קונה. אתה הלקוח ויש לך יותר כוח ממה שאתה חושב. לא קיבלת, קום וגש לסוכנות הבאה. ושלא יאכילו אותך סיפורים. גם על המחיר תתמקח, אבזור ודרוש טיפול חינם, מה שתצליח להוציא מצויין.

• תוכן חדש...