Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש להורים שלי יונדאי i30 שנת 2009 וביום שבת הם נסעו מחוץ לעיר ופתאום התחילו להיות קולות של תקתוקים כאלה מהמנוע, ישר התקשרתי למוסכניק שלי אמר לכבות את האוטו ולגרור אותו למוסך, זה מה שעשינו הוא בדק את הרכב ואמר שהלך המנוע, הרכב שנת 2009 נקנה מאלבר לפני פחות משנתיים עם 109000 ק"מ, יש לציין שהוריי לא עשו שום טיפול אחזקה לאוטו בזמן שהאוטו אצלם, עכשיו השאלה אם זה הגיוני שמנוע הולך כל כך מהר? הרכב היום עומד על 129000 ק"מ

ושאלה נוספת קיבלתי הצעת מחיר למנוע עם 70000 ק"מ כולל עבודה פלוס מע"מ 10500 ש"ח, המחיר בסדר?

אמרו לי שרק המנוע עולה בסביבות ה 6500 7000 ש"ח

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם מדובר במוסך מורשה של יונדאי? האם קיבלת הצעת מחיר ממוסכים נוספים? האם קיבלת חוות דעת על התקלה ממוסכים נוספים? (אולי לא מדובר במנוע?).

פורסם

לא מוסך מורשה, מוסך של הגיס של חברה שלי, הבחור אמין ואני מטפל אצלו כבר שנים, בטוח שמדובר במנוע כי הייתה לי אותה בעיה גם באוטו שהיה לי לפני 6 שנים, גם כן התחילו תקתוקים בטיפשותי המשכתי לנסוע ואז נתפס המנוע..

פורסם

המחיר שקיבלתי להחלפת מנוע הוא מחיר טוב או שאפשר למצוא ביותר זול? דודים שלי אומרים שאמור לעלות משהו בסביבות ה6500 החלפת מנוע כולל עבודה אבל אני לא יודע לא מבין בזה...

פורסם

לא הלכתי מהסיבה שהאוטו לא יכול לזוז ולגרור אותו ממוסך למוסך זה בעיה

גם יש קטע קצת לא נעים שהמוסכניק הוא הגיס של בת הזוג שלי אז לא נעים ללכת למוסך אחר, מה גם שאני מטפל אצלו שנים כבר עוד לפני שידעתי שהוא הגיס של חברה שלי..

פורסם
פורסם

ידידי , תתגבר על הבושה ותלך למוסך מורשה או מוסכים רציניים לקבלת הצעת מחיר תיקון , מעבר לכך שנדלקו מנורות ואם נתפס מנוע, אני חושד שיש פה רשלנות תורמת גם של בעלי הרכב. מנוע לא נתקע ומנוע לא הולך ביום בהיר. יש הרבה אבל הרבה דברים שצריכים לקרות לפני כן בשביל זה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מחזק. בקישור שנתתי לבחור שמצאתי בחיפוש ההצעת מחיר עמדה על 7100 ש"ח ועוד במוסך מורשה יונדאי! ופה זה לא מוסך מורשה יבואן והוא ביקש 3.5K יותר, ואני בספק אם אתה תקבל את אותה האחריות כמו במורשה יונדאי.

פורסם

נפלת על רכב שהמנוע שלו מפירוק או יבוא עולה מאוד יקר

אתה מוזמן להתקשר למגרשי פירוקים או מיבאי מנועים ולברר בעצמך

אולי אם תבדוק בעוד מוסכים תוזיל את המחיר באיזה אלפיה גג שתים

אם המחיר יהיה נמוך מזה משמעותית יש פה קאטץ' ואז תתחיל לחשוד

פורסם (נערך)
אהה נהדר, קנו רכב ליסינג (בטח שחוט) לא מטפלים בו, ואיזה הפתעה, המנוע מת.

האם הגיוני? בהחלט יכול להיות שכן.

^ הבחור הזה צודק ב1000%.

הבעיה שעכשיו מישהו יקרא את זה ויגיד לעצמו "מה זה?! מנוע הולך אחרי 130 אלף! חרא של רכב!" ויפיץ את זה לחברים הבורים שלו מבלי להבין את הסיבה.

מזכיר לי שהייתי לפני חודש במוסך ועמדה על הליפט פורטה 2013 שהוציאו לה את המנוע,עשתה מעל 50 אלף ולא פתחו את מכסה המנוע שלה פעם אחת. המנוע הרג את עצמו ועכשיו מחליפים לבעלים את כולו.

עסקים עם חברים ומשפחה לא תמיד הולכים,תלך אפילו בלי הרכב למורשה יונדאי ותראה מה יגידו.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...