Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

לפני כחצי שנה רכשתי בפעם ראשונה רכב חדש - סיאט לאון 1.2 . הרכב עבר עד כה 14500 ק"מ ונורת השירות מתריעה על החלפת שמן בעוד 500 ק"מ. ברכבים הקודמים שלי עשיתי טיפולים לבד ולכן יש לי כמה שאלות לגבי טיפול הרכב כאשר הוא בתקופת האחריות:

1. מהו טווח הסטיה המקובל מבחינת הקילומטראז' , שבו אני יכול להכניס את הרכב לטיפול מבלי שזה יפגע באחריות ?

2. האם אני יכול לעשות את הטיפול בכל מוסך או רק במוסך מורשה צ'מפיון מוטורס.

3. איך אני יכול לוודא איזה שמן בדיוק הם שמים ברכב כאשר אסור לי להמצא פיזית בקרבת הרכב בזמן הטיפול ?

4. על איזו מוסך באיזור חיפה קריות מתוך הרשימה הבאה , הייתם ממליצים: צ'מפיון מוטורס חיפה, מוסך עוז, שליין ובניו (כולם מורשים יבואן אם אני לא טועה).

תודה מראש לכל העונים !

עריכה אחרונה על ידי maxotto

VW Golf 2.0

• ספונסר פורום
פורסם

1. כמה מאות בודדות של קילומטרים או חודש פלוס מינוס זה נחשב לסביר. מעבר לזה זה כבר עלול לעשות בעיות.

2. על פי חוק אתה יכול לעשות את הטיפול בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה ובלבד שהטיפול יתבצע על פי הוראות היצרן/היבואן. היבואן לא יכול להתנות את האחריות רק על בסיס העובדה שטיפלת במוסכי הרשת שלו או במוסכים אחרים. אבל, דע שצ'מפיון מוטורס לעיתים מטפלת בבעיות מעבר לשנתיים הראשונות של האחריות הרשמית ("אחריות של רצון טוב") וקשה יותר לשכנע אותם לבוא לקראתך אם טיפלת מחוץ לרשת.

3. אתה יכול לשאול את מנהל העבודה במוסך. חוץ מזה שברוב המוסכים הגדולים עובדים עם צוברים של שמן ולא עם גלונים. בכל מקרה אתה יכול להיות רגוע - השמן שישימו לך במוסך המורשה עובד בדרישות של היצרן.

4. אני לא מכיר אותם.

פורסם

תודה רבה על התשובות ,עזרה ! יש למישהו חוות דעת / המלצות על המוסכים הנל ? האם יש טעם להתקשר לכל אחד מהם ולבקש הצעת מחיר או שהמחיר זהה פחות או יותר בכל המוסכים המורשים?

VW Golf 2.0

• ספונסר פורום
פורסם

למיטב זכרוני טיפול ראשון ברכבים האלו הוא טיפול קטן ולכן לא אמור להיות פער גדול במחירים, אבל סקר מחירים זאת התנהגות צרכנית נבונה וזה תמיד נכון!

פורסם

את "שליין ובניו" לא מכיר. משני האחרים בחרתי להתרחק (מיותר מידי סיבות) ככל הניתן (למה ככל הניתן ולא לגמריי - כי "לצערי" בשלב מסוים היה לי טיפול חינם והייתי חייב לטפל במרכזי (גם אני מחיפה). לאור האמור, את הטיפולים עשיתי במוסך משארקה בעפולה - אומנם לא זול (כמו כל מורשי היבואן) אבל שירות טוב ומקצועי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
את "שליין ובניו" לא מכיר. משני האחרים בחרתי להתרחק (מיותר מידי סיבות) ככל הניתן (למה ככל הניתן ולא לגמריי - כי "לצערי" בשלב מסוים היה לי טיפול חינם והייתי חייב לטפל במרכזי (גם אני מחיפה). לאור האמור, את הטיפולים עשיתי במוסך משארקה בעפולה - אומנם לא זול (כמו כל מורשי היבואן) אבל שירות טוב ומקצועי.

בן.

תוכל לפרט למה בחרת להתרחק משני האחרים ? חשבתי ללכת למרכזי ועכישו אני מודאג בגלל מה שכתבת.

VW Golf 2.0

פורסם

האמת שאני מעדיף לא לפרט כאן, בין היתר כי מבחינתי זה מת כבר. בכלליות, מעבר למחיר גבוה (בעיקר במרכזי), לא שירות, לא יעילות, לא שקיפות והכי גרוע, לא מקצועיות, (לדעתי, אם להיזהר בדבריי).

להבדיל משני אלו, במוסך משארקה בעפולה, אף שמחיר הטיפול די גבוה (מה לעשות, עדיין מורשה יבואן), זכיתי תמיד ליחס חם, ענייני, תמיד להנחה קטנה מבלי לירוק דם והכי חשוב, לטיפול מיקצועי (ואני לא ממהר להמליץ אף פעם).

זו דעתי האישית בלבד (מניסיון של 7 שנים ו-6 מכוניות של היבואן).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...