Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מתלבט לגבי קניית רנו פלואנס דיזל מליסינג.

יש לי שאלה: האם תקלת נזילת שמן במגדש טורבו אמורה למנוע ממני את הרכישה?

פרטים:

הרכב שנת 2012 אוט' הדגם החדש (תאריך רישום אוק' 2012)

רמת אבזור (תת דגם) COMFORT

כ - 70,000 ק"מ

בבדיקה התגלו שתי בעיות עיקריות:

1. בלוק מנוע: לתקן מגדש טורבו / נזילת שמן, נזילת שמן
  2. פגיעות פח ברמות משמעות שולית ונמוכה:
    תיקוני מרכב משמעות שולית: מעיכת פנלים, מעיכות ושריטות בצבע + פגמים
    תיקוני מרכב משמעות נמוכה: תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מערך/שריטות בצבע +פגמים, נזק לפגושים, סימני פגיעה דופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, סימני מילוי חומר

התקלה במגדש הטורבו תוקנה

לגבי פגיעות גוף קלות לא איכפת לי (אנסה להוריד עוד במחיר, אני מוסיף פגיעות גוף קלות בעצמי במהלך השנים...)

ולשאלה:

האם תקלת נזילת שמן במגדש טורבו אמורה למנוע ממני את הרכישה?

תודה!!!

נדב

עריכה אחרונה על ידי wwwidoentv
פורסם

לדעתי כן.

המגדש זקוק לשימון תקין ויסיים את חייו מוקדם מהצפוי אם ישנה נזילה. הייתי עובר לרכב הבא במידה והם יסרבו לתקן את הנזילה ולתת אחריות נוספת.

פורסם

כתוב שהתקלה תוקנה.

איננה רואה סיבה להמנע מרכישת הרכב אם התקלה במגדש תוקנה.

(אבל הייתי מבצע בדיקה שהתקלה אכן תוקנה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקלה אכן תוקנה, השאלה היא האם נגרם נזק עד שהיא תוקנה, ומה איכות התיקון. רכב בן 3 שנים שעבר 70K שעבר תקלה במגדש? כשהתעניינתי ברכישת פלואנס דיזל בדקתי 2 אקזמפלרים ובשניהם לא היתה תקלה במגדש למרות שהקילומטרז' היה טיפה יותר גבוה ושנתון 2011.

פורסם

לחבר שרכש ברלינגו מליסינג גם היה סיפור דומה(בבדיקה היה רשום נזילה מהטורבו), אצלו החליפו אינטרקולר.

מאז עברו חודשיים והתקלה לא חזרה.

אני לא הייתי רוכש את האוטו. בשביל לבדוק תקלה כזו צריך לנסוע הרבה לאחר התיקון כדי לבדוק שהתקלה באמת תוקנה (יכול להיות שהיה מדובר בנזילה קטנה).

ברגע שהרכב עומד במגרש לא ניתן באמת לבדוק את זה.

אבל תקח בחשבון שיכול להיות שאני סתם מחמיר, בעבר אני פסלתי קיה ריו שהייתה מלאה בשמן עקב אטם קרטר דפוק (יכול להיות שהתיקון היה מוצלח אבל הייתי צריך לחכות הרבה זמן כדי שהרכב יצבור ק"מ מהתיקון בכדי לאמת את הממצאים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...