Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בא לי לחיות יותר:shock:

כמו שאני רואה הביאו לי את הלינק של הסלולארי, גם במחשב הראה לי אותו הדבר.

ראיתי את הפוסט שלך לגבי הקיה ריו וירד לי החשק ממנה, אמרתי לעצמי נו טוב נלווה כסף מהבנק ונקנה את הקליאו החדשה.

פתאום אני מגלה שהיא 2 דלתות+גיר רובוטי(יש לי סיוטים מהטויוטה) =\

אני כבר אבוד.

דיי קשה לי להתפשר על איבזור ועל כ"ס, בכל זאת אני משלם ים כסף.

אולי אני מסתכל על זה לא נכון והכ"ס לא קובע?

יכול להיות מצב שרכב שמפיק 110 כ"ס יהיה חלש יותר ופחות מהנה מרכב שמפיק 90?

פורסם

הקליאו היא 5 דלתות ולא 2,הגיר הרובוטי שלה כפול מצמדים ולא חד מצמדי כמו בטיוטה,זה עולם אחר לגמרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקליאו היא 5 דלתות ולא 2,הגיר הרובוטי שלה כפול מצמדים ולא חד מצמדי כמו בטיוטה,זה עולם אחר לגמרי.

צודק בתמונה ראיתי 2.

לגבי הגיר אין לו בעיות אמינות בכלל? הוא לא כמו הDSG?

פורסם

פות"ש, תרגע, מדובר בסה"כ ברכב ובפורום.

יש דרישה אחת שלא ראיתי (אולי פספסתי) - תיבת הילוכים אוטומטית. האם ידנית באה בחשבון? כי אם כן - המבחר בטווח שסביב 80,000 ש"ח צומח יפה. דגמים מודרניים ואמינים, אם כי בדרך כלל ברמות גימור פחותות, בהתאם להתיחסות היבואנים הישראליים לרוכשי רכב ידני (יוצאת מכלל זה הפיקנטו שבסכום כזה תמכר לך אוטומטית ברמת הגימור הגבוהה). אני יודע שיש מי שחושש מזינוק בעליה ברכב ידני, אני לא ביניהם.

לגבי ההספק והעליות - יש עוד גורמים במשואה - המומנט, תיבת ההילוכים, משקל הרכב והנוסעים. לדעתי יש לך רק דרך אחת לדעת, והיא לפנות לסוכנויות הרכב בטבריה, לבחון את המועמדות, לבחור את המובילות ואז לבצע נסיעת מבחן. רק כך תגלה מה השילוב המתאים לך ביותר (גם זה במגבלה של 30 הדקות של נסיעת מבחן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנתיים לא שמעתי על בעיות לגבי הגיר שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראה, רשמו לך את האפשרויות. מה טוב ובמה לא לגעת. עכשיו העבודה שלך מתחילה, לקחת את עצמך לנסיעות מבחן :)

להתחלה תנסה את הקליאו והפיאסטה. אהבת? תמשיך משם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תוסיף את הסויפט - אמנם ספרטנית ועם תא מטען קטן, אבל אמינה וחסכונית למדי. אני גר על הכרמל והיא משרתת אותי ללא כל תלונות.

לגבי הקליו - שים לב באיזה מנוע מדובר. את המנוע האטמוספירי 1.2 פסול מלכתחילה (נדמה לי שהוא מגיע רק עם תיבה ידנית, והוא חלש מדי), אבל בחן את המוגדשים.

עוד תחום שכדאי לך לבדוק הוא המצאות מוסך אמין והוגן באזור מגוריך, זה עשוי להיות שיקול חשוב בתחזוקה השוטפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק. שכחתי את הסוויפט.

הרכב אמין עם אחזקה זולה וחסכוני בדלק גם בגרסה האוטומטית. למעשה היא הייתה הבחירה הראשונה שלי הבעיה היא שאני גר באזור עם המון פסי האטה והסוויפט יחסית נמוכה מהפיאסטה אז בנסיעת מבחן הפסי האטה גירדו אותה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
פות"ש, תרגע, מדובר בסה"כ ברכב ובפורום.

יש דרישה אחת שלא ראיתי (אולי פספסתי) - תיבת הילוכים אוטומטית. האם ידנית באה בחשבון? כי אם כן - המבחר בטווח שסביב 80,000 ש"ח צומח יפה. דגמים מודרניים ואמינים, אם כי בדרך כלל ברמות גימור פחותות, בהתאם להתיחסות היבואנים הישראליים לרוכשי רכב ידני (יוצאת מכלל זה הפיקנטו שבסכום כזה תמכר לך אוטומטית ברמת הגימור הגבוהה). אני יודע שיש מי שחושש מזינוק בעליה ברכב ידני, אני לא ביניהם.

לגבי ההספק והעליות - יש עוד גורמים במשואה - המומנט, תיבת ההילוכים, משקל הרכב והנוסעים. לדעתי יש לך רק דרך אחת לדעת, והיא לפנות לסוכנויות הרכב בטבריה, לבחון את המועמדות, לבחור את המובילות ואז לבצע נסיעת מבחן. רק כך תגלה מה השילוב המתאים לך ביותר (גם זה במגבלה של 30 הדקות של נסיעת מבחן).

לבת זוג שלי יש רישיון רק על אוטומט.

תודה רבה על העזרה!!!!!

אני אלך לראות מחר מאזדה 2, אומנם היא מכוערת מכל זווית אפשרית, אבל עונה על רוב הקריטריונים שלנו והמחיר שלה בא לי בטוב.

• תוכן חדש...