Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצת האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח. יש לי איזו בעיה שאין לי הסבר.

אני מטעין את האיפון בעזרת מפצל usb שמחובר למצת ועד לפני חודש-חדשיים הכל היה בסדר.

החלה בעיה שאני מחבר אותו לטעינה ויש מתח ללא יותר מ 10-20 שניות והוא פשוט מתנתק. אני מנתק את המפצל ומחבר שוב ושוב פעם אותו דבר. החלפתי כבל, החלפתי מפצלים ושום דבר, עובד למספר שניות ומתנתק. בדקתי פיוזים והכל תקין. יש למישהו רעיון?

תודה

פורסם

לפני כמה ימים העליתי כאן פוסט על בעיה שביתה לי בשקע מצת ביונדאי i20.

היה לי קצר במעגל של המצת שעשה לי הרבה בלאגן ברכב.

עלות התיקון היתה 250 ש"ח והחשמלאי אמר לי שהרבה מטענים זולים הם בעיקר גורמים לבעיות החשמליות ברכבים (אינני חשמלאי אבל זה מה שהוא אמר לי).

פורסם
לפני כמה ימים העליתי כאן פוסט על בעיה שביתה לי בשקע מצת ביונדאי i20.

היה לי קצר במעגל של המצת שעשה לי הרבה בלאגן ברכב.

עלות התיקון היתה 250 ש"ח והחשמלאי אמר לי שהרבה מטענים זולים הם בעיקר גורמים לבעיות החשמליות ברכבים (אינני חשמלאי אבל זה מה שהוא אמר לי).

הבעיה העיקרית במטענים היא החיבור שלפעמים גורם נזק מכני לבית המצת.

איזה כייף לי :)

פורסם
250 על בעיה במצת?!?! לא זוכר איפה שמתי אותו (לא מעשן)

חיברתי גם ישירות ועדיין...בעיה מוזרה

התכוונתי לשקע עצמו אני גם לא מעשן אבל מחבר מטענים...הקצר שהיה אצלי גרם להמון בעיות חשמל ברכב.

תוכל לקרוא על הבעיה שהיתה אצלי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544731-סוף-לתעלומת-בעיות-החשמל-ביונדאי-I20-ומילה-טובה-לחשמלאי!

המחיר טוב מאוד לדעתי הבחור עשה עבודה טובה ועבד שעתיים על הרכב.

• תוכן חדש...