Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בעיתי בגיר של הפיאסטה? גיר אוטומטי בעל 4 יחסי העברה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז ככה, בנוגע לכמה רכבים שראיתי שהציעו לך פה...

לגבי הפיאט פונטו אני לא בעד. יש להם הרבה בעיות מבחינת פלסטיקה ולא הייתי נותן להם וי גדול באמינות.

לגבי הדייהטסו סיריון- אחלה רכב. אני מאוד אהבתי אותו והוא כיפי אבל לצערי אי אפשר להגיד עליו שרמת האבזור בו גבוהה. בנוסף, זה רכב מאוד יעיל אבל חסכוני במקומות אחרים וזה ניכר. לבסוף אני אציין עליו שהעיצוב שלו לטעמי ואני אוהב את איך שהוא נראה בגדול.

יונדאי I10 רכב טוב והוא גם אמין יחסית אבל הייתי דווקא ממליץ לך להסתכל על KIA פיקנטו שבהחלט יכולה להתאים לדרישות שלך.

רכב שגם מאוד מצא חן בעיני (כמובן ביחס לדרישות והקטגוריה) ולדעתי הוא עושה את העבודה בצורה טובה.

אז ההתלבטות הסופית מבחינתי היא בין פיקנטו לסיריון. נהגתי בשני הרכבים (בסיריון גיר ידני) ואם הייתי צריך להמליץ על משהו אחד הייתי

הולך על הפיקנטו כי היא פשוט נותנת יותר...

פורסם

סריון ידנית?? ניראה לי התכוונת לפיקנטו ידנית.

אם היא רוצה בטיחות כפרמטר מאוד חשוב,עדיף לקחת רכב כמו פיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סריון ידנית?? ניראה לי התכוונת לפיקנטו ידנית.

אם היא רוצה בטיחות כפרמטר מאוד חשוב,עדיף לקחת רכב כמו פיאסטה.

אני לא הייתי ממליץ על הפיאסטה באופן כללי, אולי מבחינת בטיחות כן אבל היא חובבת מוסכים.

בהקשר זה דווקא לפיקנטו יש 6 כריות אוויר ו4 בלמי דיסק ככה שגם בבטיחות היא לא נופלת.

לגבי מה שארביטמן רשם אני לא יכול להמליץ על הסיריון בכלל אבל זה לגמרי טעם אישי (עניין של נוחות לנהג), אבל דווקא הi10 בחירה לא רעה.

• תוכן חדש...