Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לטיפול ראשון לסוזוקי 2010 SX4

Manbi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

קנינו רכב לא מזמן ואנחנו לפני בחירה ארוכת טווח למוסך אמין שילווה אותנו (לפחות כמו "אופנועי הקריה" שמלווה את הדו גלגלי שלי שנים רבות). לא מעוניים במוסך מורשה וגם לא בחאפר.

אנחנו גרים בת"א (אפשרי בחולון) וצריכים לעשות טיפול שנתי. קיבלתי המלצה חמה מאוד למוסך חלילי בתל גיבורים, מישהו מכיר?

אשמח לשמוע המלצות נוספות.

תודה גדולה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אני לא מכיר את מוסך חלילי, אבל אני כן יכול להגיד לך שבתל אביב יש כמה וכמה מוסכים טובים שיכולים להתאים לך -

בדרום העיר (על גבול יפו) יש לך את יוסי זיסו ממוסך זיסו. מכונאי ותיק מאוד שמתמחה בין היתר בסוזוקי, מקצועי ולא יקר.

קצת יותר לכיווון מרכז העיר (ליד רחוב המסגר) יש לך את מוסך שאפט. ניצן ודודי, הבעלים של המוסכים, זכו ללא מעט שבחים בפורום (ראה קישור שצירפתי).

ותתחדשו על הרכב, אחלה בחירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...