Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת ניקלים עם אור לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קודם כל הרכב זה מאזדה 3 האצבק 2006,

הזמנתי ניקלים עם לוגו של מאזדה לקורה בדלת:

http://www.ebay.com/itm/121408616892?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

בגלל שאין לי אור בדלת של הרכב אמרו לי לחבר את זה לחיישן של הדלת שמדליק נורה אם הדלת פתוחה,

חיפשתי על הרכב ולא מצאתי כרית כזאת שהדלת סגורה הנורה נדלקת,

בדקתי את הקפיץ שבין הרכב ולדלת ויש שם המון כבלים, עם טסטר זה בעייתי לבדוק מה הכבל של החיישן כי אי אפשר לסגור את הדלת,

מישהו אולי יודע לאיזה כבל אפשר לחבר את זה?

תודה מראש.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
שאתה פותח דלת נדלקת לך תאורה בגג של הרכב,

המפסק הזה שהדלת משתמשת בו לתאורה הוא גם עבור הניקלים המוארים

חשבתי על לחבר את זה לתאורה בגג אבל אמרו לי שזה יכול להעמיס חשמל על הנורות משהו כזה, זה נכון?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם
אין שום בעיה שתחבר את זה לפלוס ומינוס של הנורה בגג :)

ולגבי הדלתות מאחורה, איך אני אגיע עד התאורה בגג ? התאורה בדיוק באמצע של הגג.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

אתה יכול להתחבר עם הדלת הקידמית לגג ואז עם הדלת האחורית להתחבר לדלת הקידמית.

אופציה ב, להעביר דרך הקורות צד חוטים למעלה עד השטיח של התקרה, ואז להעביר חוטים מתחת לשטיח תקרה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אתה יכול להתחבר עם הדלת הקידמית לגג ואז עם הדלת האחורית להתחבר לדלת הקידמית.

אופציה ב, להעביר דרך הקורות צד חוטים למעלה עד השטיח של התקרה, ואז להעביר חוטים מתחת לשטיח תקרה.

לפי אופציה א, זה אומר שאני מחבר את כל הארבע נורות למקום אחד, זה בטוח לא יעשה שם בעיות ?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

גם על פי אופציה ב' אתה מחבר את כל הנורות למקום אחד, לא אמורה להיות בעיה זה פשוט יצרוך יותר חשמל.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
גם על פי אופציה ב' אתה מחבר את כל הנורות למקום אחד, לא אמורה להיות בעיה זה פשוט יצרוך יותר חשמל.

שתי לדים מקדימה הולכים לאור בתקרה מקדימה,

ושתי לדים מאחורה הולכים לתאורה האחריות בתקרה. ( יהיה לי בעיה להעביר את החוטים בשטיח של התקרה, איך אני יגיע עד הנורה?)

זה עדיין נחשב מקום אחד ?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

• תוכן חדש...