Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב למספר בעיות שצצות לי ברכב (הונדה סיוויק 2008(, אני מניח שרובן קשורות לתחום החשמל ברכב.

בעיה אחת היא שקונסולת הרדיו כבה לפעמים כאשר מבצעים פניה חדה עם ההגה (לא במהירות גבוהה, פניית פרסה) כבה הרדיו וגם לוח המחוונים הדיגיטלי מתעמם מעט וחוזר. עוד בעיה ששמתי לב היא, שכאשר הדלקתי אורות גבוהים היום בשביל לסמן למישהו לפנות את השמאל (מספר הבהובים קצרים) גם הרדיו כבה.

הבעיה חוזרת גם כאשר אני מרים את החלונות החשמליים בזמן עמידה הרכב כאילו וכבה, מתעמם לרגע וחוזר ברגע שהחלונות מורמים.

גם האזעקה ברכב לפעמים מתחילה לפעול תוך כדי נסיעה לאחר הקשת הקוד.

ברגע שאני נכנס לרכב אני צריך להקיש את הקוד בקודן בשביל שהאזעקה לא תחל לפעול ורק אז אני רשאי להניע.

היום יצא לי פעם ראשונה לשמוע את הצליל של האזעקה תוך כדי נסיעה (מביך :roll:) ובטלתי אותה ע"י הקשת הקוד בקודן.

מה עלולה להיות הבעיה? לפי דעתי זה רק מגעים רופפים(?) אבל אני לא בטוח ולא מומחה לחשמלאות רכב.

תודה מראש!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

מגע שמזין את כל המערכות האלה - רופף / תקול. תתכן בעית מגע כללי רופף שמביא לטעינת יתר ומערכת שמשתגעת ולחילופין לנתק פתאומי וחיבור חזרה שגורם לתופעות האלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יותר נוטה לחשוב שזה בעיה במגעים, מכיוון שהבעיות הללו לא קורות כל הזמן.

אילו חיבורים אני צריך לבדוק ולחזק, יש לי גישה אליהם או שזה מצריך פירוק ומומחה?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אופציה א' מישהו התקין/נגע במשהו במערכות החשמל (כנראה רדיו) ברכב

אופציה ב' המצבר גמור/אלטרנטור/רצועת אלטרנטור

אופציה ג' תחזק את כל הברגים של המתחברים למצבר

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן. אני חווה את אותה בעיית חשמל בהונדה סיוויק 2008. במוסך לא עולים על הבעיה כי זה קורה מידי פעם. אני יודע שהפוסט מלפני 5 שנים אבל אשמח אם תוכל להגיד לי מה הייתה הבעיה בסוף. תודה

• תוכן חדש...