Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ובוקר טוב לכם,

רכשתי את הרכב, למרות שהוא די נוצץ ושמור מאוד, אני מעוניין לבצע בו טיפול של "אולם תצוגה" והכוונה היא, להסיר כל "סווירל מארק" שיש ביצוע פוליש עדין ווקס איכותי מאוד.

בנוסף לכך, הבנתי שישנן שכבות או חומרים מסויימים המבוצעים על הרכב ו"אוטמים" או מעניקים מראה של ברק/אולם תצוגה לרכב המחזיק לפחות כמה חודשים?

אני מבין היטב כי עבודה איכותית שכזאת , במידה וזה במכון או בבית עסק מומלץ כלשהו, תעלה לא קצת ואני מוכן לשמוע מחירים או המלצות על בתי עסק.

אודה לכם מראש.

פורסם

יש פה המון שרשורים בנושא, האינטרנט מפוצץ במידע, ממליץ לך להתחיל לקרוא ולבצע לבד.

תראה פרוויקטים בחתימה שלי, פרוייקטים של epidemix, E-A ועוד.

כמו כן סרטונים עם הסבר מעולה יש כאן:

http://www.carcleaningguru.com/

פורסם

לגבי האיזור, אני תושב אשדוד, לכן אין בעיה גם במרכז או בדרום הלא רחוק.

איתמר, תודה רבה ואני בהחלט מתחיל לצפות ולבחון את הנושא. הבעיה? עקב מגורים באיזור עיר אין לי האפשרות לקחת צינור מהדירה וכו' ולבצע את כל זה. קצת בעייתי.

• תוכן חדש...