Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ליונדאי אקסנט 2004

carbuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הי,

אני מחפש לקנות צמיגים חדשים לרכב,

המידה היא 175/70R13, הצמיגים שלי בני 3 שנים ולכן הגיע זמנם.

כמובן לא מעוניין בצמיגים סינים זולים, אך גם אין צורך להשתולל, הנסיעות שלי הם בדרך כלל בתוך העיר.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

באתר טייר קלאב תוכל לרכוש צמיגי Falken SN828 (מותג יפני),

בעלות של 237 ש"ח בלבד לצמיג כולל מע"מ והתקנה.

בנוסף, על כל זוג צמיגים מקבלים 100 ש"ח מתנה לקנייה בחנויות קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני 03-9005838

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה, הייתי שמח לשמוע עוד חוות על צמיגים נוספים, קראתי ביקורות על הצמיגים האלו ואומרים עליהם דברים נוראים על נסיעה בתנאי כביש רטובים.

עריכה אחרונה על ידי carbuyer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני מס' חודשים הרכבתי על הרכב שלי (אותה מידה) דאנלופ SP SPORT LM703, עלו לי קצת פחות מ-1000 ש"ח לרביעייה, בדוק אותם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגים שלי בני 3 שנים ולכן הגיע זמנם.

מזת'ומרת "בני 3 ולכן הגיע זמנם" ? הם פגומים ? שחוקים ? יבשים ? אם הם במצב תקין והבעיה היחידה שהם בני שלוש, אז לא הייתי מחליף. בטח אם הנסיעות שלך בתוך העיר בעיקר.

אפילו בעלי עניין ממליצים להחליף צמיגים רק לאחר 6נשנים מיום ייצורם, גם אם נראים תקינים.

(אני כנראה שוחט פה פרה קדושה, אבל מה לעשות, אני חובב סטייקים)

עריכה אחרונה על ידי tanga
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפילו בעלי עניין ממליצים להחליף צמיגים רק לאחר 6נשנים מיום ייצורם, גם אם נראים תקינים.

מאיפה הבאת את המשפט הזה?

אם כבר מותר למכור צמיגים חדשים עד 6 שנים מיום ייצורם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו רכב חדש אצלי, הצמיגים הם משנת 2011.

הצמיגים שחוקים, משמיעים כבר קולות לא בריאים, נראים יבשים, ונראה כאילו אוויר בורח להם יותר מדי.

אני מעדיף להשקיע ברביעייה חדשה ולהנות מהרכב.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו רכב חדש אצלי, הצמיגים הם משנת 2011.

הצמיגים שחוקים, משמיעים כבר קולות לא בריאים, נראים יבשים, ונראה כאילו אוויר בורח להם יותר מדי.

אני מעדיף להשקיע ברביעייה חדשה ולהנות מהרכב.

תודה!

אלו כבר סיבות טובות להחליף. לא הגיל שלהם :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה הבאת את המשפט הזה?

אם כבר מותר למכור צמיגים חדשים עד 6 שנים מיום ייצורם.

נכון. זו באמת התקנה (מלפני כמה שנים)

אני שמעתי בעלי עניין שממליצים להחליף אחרי 6 שנים, המלצה מתוך אינטרסים, לא חוק כמובן.

בכל אופן, זה רק מחזק את הטענה שלי שצמיגים בני שלוש יכולים לתת עוד שנים של אחיזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון. זו באמת התקנה (מלפני כמה שנים)

אני שמעתי בעלי עניין שממליצים להחליף אחרי 6 שנים, המלצה מתוך אינטרסים, לא חוק כמובן.

בכל אופן, זה רק מחזק את הטענה שלי שצמיגים בני שלוש יכולים לתת עוד שנים של אחיזה.

זה לא מדוייק.

צמיגים שמתוקנים על הרכב וצריכים להתמודד עם משקל הרכב, נזקי מזג אוויר, שמש, יובש ובלאי

צריכים להתחלף כל כמה שנים גם אם לא נוסעים עליהם הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אתה משתמש במלים כמו נזק, יובש, בלאי בתגובה שלך, אז אתה בעצם לא מגיב לעניין.

העניין הוא ששלוש שנים זה לא אינדיקציה להחלפה. יש צמיגים שלא ישרדו יום אחד! על המסלול, ויש צמיגים שימשיכו להיות בטיחותיים גם אחרי הרבה יוצר משלוש שנים. תלוי בצמיג, באופן השימוש ובתנאי הסביבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי ששלוש שנים זו אינדיקציה להחלפה,

אמרתי שגם אם הצמיג מותקן על הרכב ולא זז מילימטר,

הוא עדיין חשוף לנזקים שעם הזמן יחייב את החלפתו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...