Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 שנתון - 2009 או 2007?

Kama Komo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני חדש פה, אחרי שנברתי בפורום ראיתי עד כמה אנשים מבינים ומקצועיים יש כאן.

כיף לקרוא כאן את התגובות ואת הידע הרב.

הייתה לי מאזדה 3 2008, מכרתי אותה... רכב עם 0 תקלות ב4 שנים

שעממה אותי מאד, לא זריזה/מהירה ורציתי משהו אחר.

התחלתי לחפש רכב בתקציב שלי שהוא עד 45K.

מצאתי את הB4 היפיפייה, יחד עם הביקורות שקראתי עליה ועל האמינות שלה והתאהבתי (כנראה אהבה ממבט ראשון ^_^)

התחלתי לחפש ומצאתי 2 שעניינו אותי גם בשמירה על הרכב חיצוני ופנימי,גם בקילומטראז וגם במחיר.

אז ככה:

האחת אוטומט, 120 אלף קילומטר, שנת 2007, נפח 2000, 167 כ"ס.

שמורה, נראית טוב צבע שחור, מגיעה עם מערכת מקורית + סאב+2 מגברים (יש השקעה שם למערכת). מחיר - 35K

השניה ידנית, 90 אלף קילומטר, שנת 2009, נפח 200, 150 כ"ס.

גם כן שמורה נראית טוב בצבע אפור כהה, מגיע עם מערכת מקורית. מחיר - 45K

יותר מפתה ללכת על שנת 2009 כי היא יותר חדשה ועם פחות קילומטרים (לא ביחס לשנים).

אבל זה עוד 10 אלף.

עוד 10 אלף שאוכל להשקיע ברכב כגון ריפודי עור, מערכת מולטימדיה שאני רוצה להתקין ועוד כמה שטויות פה ושם.

ועדיין ישאר לי כסף.

איך הן מבחינת ביצועים? אני יודע שהיה שינוי ב09..

האם הידנית עדיפה על אוטומט בB4?

סליחה על החפירה.

תודה לעונים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא מפריע לך שהרכב ידני- לך על זה. תבדוק היטב שזו לא אחת ששירתה מורה לנהיגה. בד"כ רק הם מזמינים את הסובארו בדגם הזה כשהוא ידני.

אם זה אכן המצב ובהיסטוריה של הרכב זה היה של מורה לנהיגה- תברח ותחפש משהו אחר.

השקעה של 10 אלף ש"ח בריפודי עור וכו'- לדעתי זו שטות גמורה, עדיף לך להשקיע ברכב יותר שמור, עם פחות קילומטראז.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם אכן לא מדובר ברכב של מורה לנהיגה אז לך על הידנית ולגבי ביצועים הגיר הזה שמותקן שם די מסרס את המנוע נכון שהרכב זריז עם הגיר הזה אבל עם גיר ידני הוא כבר מציע ביצועים של הדור האחרון של ואגים עם מנועי 1.4T שזה די נחמד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבעלים של B4 שנת 2008 . אני יכול להגיד לך שזה אחלה רכב .אבל ,תראה שעשו טימינג קומפלט ,כי זה די יקר בדגם הזה

הגיר הרגיל מפתה אבל קח בחשבון שיהיה לך קשה מאוד לימכור כי הרוב רוצה אוטומט. האוטו לא חסכוני אבל נותן את התמורה למחיר.

צמיגים מאוד חשוב ליבדוק כי מומלץ תמיד להחליף את כל ה4 יחד

לפי דעתי צבע הפנינה הכי יפה ,אבל אני משוחד כי לי יש פנינה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה...

החלטתי בתור אוהד מושבע של מאזדה ללכת עם מאזדה בסוף.

בגלל שה3 שיעממה אותי אבל הייתה מצויינת מבחינת הכל (חוץ מהדלק)

שודרגתי למאזדה 6 פרימיום נפח 2.3 שנת 2008 הדגם הכי מפואר עם כל התוספות האפשריות :)

110 אלף קילומטר ושמורה היטב, לאחר הבדיקה יש צורך רק להחליף 2 צמיגים קדמיים טיפול 15 וסטו...

יש לי תחושה שהיא פחות תשעמם אותי..

תודה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...