Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דונגל עד 200 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי..

אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל.

אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע.

יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI.

המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה?

ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'.

:) תודה אנשים.

Seat Mii 3Doors

פורסם

לא ממליץ בעליל על ה2 האחרונים.

אחרי תקופת שימוש קצרה הם בקושי מריצים יוטיוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

תראו, ברמת העקרון אין לי צורך ביוטיוב.

כן יש לי צורך בלהעביר סרט ממחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה שנמצאת בסלון.

אני לא יודע מה יותר רלוונטי לזה, WIFI או BT?

המרחק הוא משהו בסדר גודל 20 מטר עם קירות, אם זה אומר משהו.

והאם הוא מקבל מתח מהחיבור לטלוויזיה?

עריכה אחרונה על ידי אדירכ

Seat Mii 3Doors

פורסם

הוא צריך מתח מ usb גם.

היום קיבלתי את ה 809 iii

לצערי אין לי מקלדת ועכבר להשתמש במכשיר לעומק, אבל מרושם ראשוני עם עכבר של המחשב המכשיר עובד טוב, יש עוד הרבה מה ללמוד.

Miata ND2

פורסם

אחרי מחקר הגעתי למסקנה שמשהו כזה הוא הכי מומלץ:

http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-Quad-Core-Smart-TV-BOX-WIFI-XBMC-RK3288-HDMI-2G-8GB-Miracast-DLNA-US-/131293343491?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1e91b16f03

מאוד חזק ואמור להריץ XBMC(תוכנה ייעודית לסטרימרים שמנגנת סרטים עם קובץ כתוביות נפרד) רצה בקלות עליו.

נראה לי שאני מזמין.

• תוכן חדש...